Nikon Coolpix P7700 Kompakt Fotoğraf Makinesi için Firmware Güncellemesi 1.1 Duyuruldu

Nikon Avrupa tarafınan performans serisinin üst seviye kompakt fotoğraf makinesi modeli Nikon Coolpix P7700 için yeni bir yazılım (firmware) güncellemesi duyuruldu.

COOLPIX serisinin amiral gemisi modeli Coolpix P7700, ilk bakışta sunduğu maksimum  f/2 – 4 diyaframlı hızlı NIKKOR lens ve 1/1.7-inç arka aydınlatma CMOS sensörü ile dikkat çekerken, 12.2 milyon piksel efektif piksel sayısı ile 28mm geniş açıdan 200mm mesafeye kadar odak uzaklığı sunuyor.

Nikon’un performans serisinde sunduğu ve 2012 yılında duyurulan Nikon Coolpix için duyurulan firmware güncellemesi V1.1 sürüm ile beraber ufuk göstergesi hassasiyeti artırılırken, otomatik basamaklama (Auto Bracketing) ile ilgili çekim sorunlarına yönelik tespit edilen durumlar giderilmiş.

nikon-coolpix-P7700-compact-camera

Nikon Coolpix P7700 Firmware Güncellemesi V1.1

An issue that prevented shutter speeds slower than one second for the second and subsequent shots when shooting withAuto bracketing set to Exposure bracketing has been resolved.

25.20MB boyuta sahip firmware Window ve Mac işletim sistemlerine uyumlu bir şekilde indirilip güncellenebiliyor.

İndirmek için tıklayın – COOLPIX P7700 Firmware Update 1.1

via DCN

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın