Nikon D3200 Dijital SLR Kamera Almayı Düşünüyor musunuz?

Türk Nikon haftalık anket serisinde geçen haftaki sorumuz Nikon’un 2012 yılında duyurduğu üçüncü yeni gövde olan Nikon D3200 giriş seviyesi dijital SLR fotoğraf makinesi hakkında olmuştu. Yeni CMOS sensörü ve 24.2 megapiksel efektif piksel çözünürlüğü ile Nikon’un 19 Nisan 2012’de duyurduğu Nikon D3200’ün Nikon Türkiye garantisi ile bu ay ülkemizde satışına başlanacağı ve tahmini satış fiyatının 2200 TL civarında olacağının beklenmesi üzerine size “Nikon D3200 Dijital SLR Kamera Almayı Düşünüyor musunuz?” diye sormuştuk.

Basit bir şekilde “evet” ve “hayır” şeklinde katılabileceğiniz anketimiz hafta boyunca anasayfamızda ve sağ panelde yerini almıştı.

Nikon D3200 Dijital SLR Kamera Almayı Düşünüyor musunuz?

Hafta boyunca Türk Nikon anasayfa üzerinde açık olan ankete katılım oranı ve Nikon D3200 Dijital SLR Kamera Almayı Düşünüyor musunuz? sorusunun cevaplarına dair detayları ise hem size hem kendimize bilgi olması açısından grafik olarak sunuyoruz.

Kısaca toparlamak gerekirse anketimize oy kullanan toplam 249 kişiden 101‘i evet seçeneğini işaretlemiş. Yani neredeyse anketimize katılan kişilerin yarısı yeni Nikon D3200 kamerayı almayı düşünüyor.   148 kişi ise %59 çoğunlukla Nikon D3200 almayı henüz düşünmüyor.

Her hafta farklı bir soruyla sizlerin karşısına çıkacak Türk Nikon Haftalık Anketi’nin sizlerin katkılarıyla fotoğraf dünyasında farklı bir arşiv oluşturacağını düşünüyoruz. Oylarınız için teşekkür ediyoruz.

 

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın