Nikon D4s Satış Fiyatı Belli Oldu

Nikon, FX-format DSLR ailesinin yeni üyesi olarak Nikon D4s fotoğraf makinesi duyurusunu bugün gerçekleştirdi. Her yeni Nikon ürününde olduğu gibi Nikon D4s resmi duyurusu sonrasında en çok merak edilen konu yeni D4s’in dağıtımına ne zaman başlanacağı ve elbette satış fiyatı oldu.

Nikon D4s özellikleri arasında 16.2 megapiksel FX-format CMOS sensor, EXPEED 4 işlemci, 51 nokta AF sitemi, ISO 100 – 25,600 doğal ISO hassasiyeti, hızlandırılmış 11 fps sürekli çekim hızı gibi detayları sayabiliriz. Diğer detaylar için Nikon D4s Özel Sayfasına bakabilirsiniz.

Nikon D4s DSLR Fotoğraf Makinesi Satış Fiyatı

Nikon-D4S-Buy

Nikon D4s resmi duyurusunun hemen ardından Amazon ve Adorama üzerinden ön siparişli satışlar başladı. Fiyat listelemelerine baktığımızda ise genel olarak aşağıdaki gibi bir tablo mevcut.

Nikon D4s’in yurtdışında tavsiye edilen satış fiyatı $6,496.95. Nikon D4s fotoğraf makinesinin dağıtımına ise 6 Mart 2014 tarihinden itibaren başlanacakmış. Nikon D4s’in satış fiyatının yine yurtdışı çıkış fiyatlarına göre baktığımızda özelliklerine göre $500 daha yüksek bir fiyattan satışa sunulduğunu söyleyebiliriz. 

Nikon D4s Satış Fiyatı
Nikon D4s Sadece Gövde $6,496.95 Amazon | Adorama

via Nikon D4s Available for Pre-Order

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

Görüşler

2 comments on “Nikon D4s Satış Fiyatı Belli Oldu

  1. Avatar for Alper Orus

    Ulaş Engin

    öyle bir haber verdinizki sanki türkiyedeki fiyatı belli oldu gibi söyledniz onu zaten çok önceden biliyoruz biraz daha ciddiyet lütfen

    • Avatar for Alper Orus

      Alper Orus

      Yazının hiçbir yerinde Türkiye satış fiyatı geçmiyor. Nereden öyle bir izlenime kapıldınız da ciddiyete davet ediyorsunuz. Biraz dikkat lütfen!

Cevap Yazın