Nikon D5200 Almayı Düşünüyor musunuz? Anket Sonuçları

Türk Nikon haftalık anket serisinde geçen haftaki sorumuz Nikon’un 2012 yılı sonunda duyurduğu DX format kamera dizilişinde giriş seviyesi DSLR fotoğraf makinesi Nikon D5200′e terfi etmeyi ya da giriş seviyesinde bir DSLR fotoğraf makinesi düşündüğünüzde D5200 almayı düşünüyor musunuz? şeklinde oluşmuştu.

Nikon D5200 duyurusu sonrası sizlere rehber olması açısından yazdığımız Nikon D5200 Almalı mıyım? yazısı ile beraber giriş seviyesinde çeşitli özellikler karşılaştırma yazılarını sizlere sunmuştuk. Nikon D5200 satış fiyatı sonrası ilk anketimizle direkt olarak Nikon D5200 ile ilgili ilk aklınızdan geçenleri evet ve hayır şıklarıyla öğrenmek istemiştik.

Nikon-D5200-anket

Türk Nikon ana sayfa üzerinde açık olan ankete katılım oranı ve cevaplarına dair detayları hem size hem kendimize bilgi olması açısından aşağıda grafik olarak sunuyoruz.

Nikon D5200 Almayı Düşünüyor musunuz? Anket Sonuçları

nikon_d5200_anket

Kısaca toparlamak gerekirse anketimize oy kullanan toplam 355 kişiden 155′i giriş seviyesinde bir DSLR fotoğraf makinesi almayı düşündüğünde veya terfi etmek istediğinde Nikon’un D5200 modelini almayı düşündüğünü belirtmiş. %55.5’lik paya sahip 197 kişi ise şu an için Nikon D5200 almayı düşünmediğini belirterek hayır seçeneğini işaretlemiş.

Her hafta farklı bir soruyla sizlerin karşısına çıkacak Türk Nikon Haftalık Anketi’nin sizlerin katkılarıyla fotoğraf dünyasında farklı bir arşiv oluşturacağını düşünüyoruz. Oylarınız için teşekkür ediyoruz.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın