Nikon D5200 vs Nikon D7000? Hangisini Almayı Tercih Edersiniz? Anketi Sonuçlandı

Türk Nikon haftalık anket serisinde geçen hafta sizlere “Nikon D5200 vs Nikon D7000? Hangisini Almayı Tercih Edersiniz?” diye sormuştuk.  Takip ettiğiniz üzere anket sorusunu bu iki DSLR kamerayı mercek altına aldığımız inceleme yazımızdan yola çıkarak oluşturmuştuk. Nikon D5200 ve Nikon D7000 dijital SLR kameraları her açıdan incelediğimiz yazımızı buradan okuyabilirsiniz.

Anketin şıkları da tahmin edeceğiniz üzere Nikon D5200 ve Nikon D7000 şeklinde oluşmuştu. Siz bugün bu iki kameradan birini tercih etseniz hangisini tercih edersiniz diye sormuştuk.

Türk Nikon anasayfa üzerinde açık olan ankete katılım oranı ve cevaplarına dair detayları ise hem size hem kendimize bilgi olması açısından grafik olarak sunuyoruz.

nikon-d5200-nikon-d7000-anket-grafik

Kısaca toparlamak gerekirse anketimize oy kullanan toplam 336 kişiden çoğunluğu yani 257’si oyunu Nikon D7000 DSLR kameradan yana kullanmış. Geri kalan 79 kişi ise tercihini Nikon D5200’den yana kullanacağını belirtmiş.  Katılım oranı gösteriyor ki Nikon D5200’ün öncelikle raflarda yerini alması gerekiyor. O zamana kadar tercihler genel olarak Nikon D7000’i gösteriyor diyebiliriz.

Her hafta farklı bir soruyla sizlerin karşısına çıkacak Türk Nikon Haftalık Anketi’nin sizlerin katkılarıyla fotoğraf dünyasında farklı bir arşiv oluşturacağını düşünüyoruz. Oylarınız için teşekkür ediyoruz.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın