Nikon D600 İçin Sayılı Günler Kaldı

Nikon D600 duyurulmasına sayılı günler kaldı. Bugün Nikon Rumors’da yayınlanan haberde Nikon D600’lerin mağazalarda sunumunda kullanılacak adaptörlerin dağıtımına başlandığı yer aldı. Habere göre, BestBuy mağazaları için, kameranın raflara ya da standlara bağlanmasını sağlayan bu bağlantı adaptörleri “SLR NİKON D000” kodu ile etiketlenmiş olduğu görülmektedir. Bu adaptör gönderiminin yeni bir kamera duyurulmadan önce mutlaka birkaç gün önceden rutin bir şekilde yapıldığı ayrıca belirtilmiş. Eğer haber doğruysa hafta ortasında Nikon D600’ler de teşhir için mağazalara doğru yola çıkacaklardır.  Aslında bu adaptörlerin “D00” kodla gönderimi dışında önceki günlerde Nikon Tayland ve Dubai‘nin göndermiş olduğu davetiyelerin yanında Nikon Yeni Zellanda‘nın facebook sayfasında Pazartesi günü heyecan verici haberlerin duyurulacağını belirtmesi Nikon D600’ü doğrular nitelike. Nikon D600’ün önümüzdeki hafta duyurulması artık %99 bile değil %100‘dür.

Herkes Nikon D600’e odaklanmışken (Nikon’un rakipleri bile) ve Photokina 2012‘ye çok az bir zaman kalmışken Nikon’un DX format yeni bir kamera duyuracağını hiç düşünmüyoruz. Nikon belki de yeni DX’in tanıtımını Photokina sonrasında D600’ün ön siparişlerini paketlerken yapabilir. Hep birlikte bekleyip görelim. Ancak gerçek olan birşey var ki özellikle mevcut DX kullanıcıları şimdiden ellerindeki lens ve ekipmanları satıp Nikon D600 için bütçe oluşturma düşüncesindeler. Hatta bazıları çoktan aksiyon aldı bile…Nikon D600 beklentileri karşılarsa, yılbaşına doğru Nikon ikinci el piyasasına ciddi hareketlilik gelebilir. Yeni bir D-SLR almayı düşünüyorsanız Nikon D600’ün özellikle son kullanıcı test sonuçlarını beklemenizi ve buna göre karar vermenizi öneririz.

Bizi takip etmeye devam edin.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

Görüşler

3 comments on “Nikon D600 İçin Sayılı Günler Kaldı

  1. Avatar for İlker Laçalar

    yılmaz akar

    Nikon D600 photokina 2012 köln fuarında satışa çıkacak mı?

    • Photokina sonrasında ön siparişli satışlar başlayacaktır. Son kullanıcının eline Kasım ayından önce geçeceğini sanmıyorum.

Cevap Yazın