Nikon D600 13 Eylül’de Duyurulacak

Herkesin beklediği büyük haber bugün internette düştü. Tahmin ettiğimiz gibi dünyanın önde gelen uluslararası ticari firmaların tek bir noktada buluştukları etkinlik olarak bilinen Photokina’nın hemen öncesinde duyurulmasını beklediğimiz Nikon D600, 13 Eylül Perşembe günü gerçekleştirilecek bir basın toplantısında duyurulacak. 18 Eylül’de gerçekleşecek Photokina’nın hemen 5 gün öncesinde bir basın toplantısının yapılıyor olması hiç de şaşırtıcı değil. Nikon bugüne kadar yaptığı tüm önemli yeni ürün duyurularını hep benzeri etkinlikler öncesinde yaptı ve görünen o ki yapmaya da devam edecek. Şimdili Dubai ve Tayland da yapılması netleşen basın toplantılarının diğer ülkeler içinde bilgilerinin gelmesini kısa zamanda bekliyoruz.

13 Eylül’de Nikon D600‘ün duyurulmasına ilişkin hala şüphesi olan varsa bundan artık vazgeçsin. Çok ama çok yakında giriş seviyesi bir FX kameramız, Nikon D600 aramızda olacak.

Unutmayın yaklaşan 2012 Photokina etkinliği Türk Nikon üzerinde kendi özel sayfasından takip edebilirsiniz. Photokina’yı yakından takip etmeyi düşünüyorsanız bu sayfayı favorileriniz arasına ekleyiniz.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın