Nikon D7100′ü Nasıl Buldunuz? Terfi Etmeyi Düşünür müsünüz? Anketi Sonuçlandı

Türk Nikon haftalık anket serisinde geçen hafta sizlere D7100 hakkında kısaca görüşlerinizi ve duyurulan özellikleri sonrası ilk izlenimlerinizi almak istediğimizi belirtip “Nikon D7100′ü Nasıl Buldunuz? Terfi Etmeyi Düşünür müsünüz?” diye sormuştuk.

Nikon D7100 resmi olarak duyurulduktan sonra özelliklerine hızlıca baktığımızda 24.1 megapiksel CMOS sensör, EXPEED 3 işlemci, 6fps seri çekim hızı, 2016-pixel RGB sensör, ISO 100 – 6400 arasında doğal ISO hassasiyeti ve 51 AF noktası gibi belirgin ve öne çıkan özellikleri görebiliyoruz. Nikon D7100 ile ilgili tüm detayları Türk Nikon özel Nikon D7100 sayfasında bulabileceğinizi belirtip “Nikon D7100′ü Nasıl Buldunuz? Terfi Etmeyi Düşünür müsünüz?” anketinin sonuçlarına geçebiliriz.

Türk Nikon anasayfa üzerinde açık olan ankete katılım oranı oldukça yüksek oldu ve cevaplarına dair detayları ise hem size hem kendimize bilgi olması açısından grafik olarak sunuyoruz.

grafik_1

 

Kısaca toparlamak gerekirse anketimize oy kullanan toplam 270 kişiden 105’i yeni Nikon D7100 ile sunulan özelliklerin yeterli olduğunu ve Nikon’un yeni orta seviye dijital SLR fotoğraf makinesi D7100’e geçemeyi düşündüklerini belirtmiş. Benzer bir katılım 96 oy ile yine Nikon D7100’ün özelliklerini beğendiğini ama artık tam kare bir gövdeye geçmek istediğini belirtenlerden gelmiş.  Nikon D7100 özelliklerini beğenen ama giriş seviyesinde kalmayı tercih ettiğini belirtenler 30 kişi olurken, D7100 özelliklerini yeterli bulmadığını söyleyen kişi sayısı 21 olmuş.  Aşağıda yorumlarını belirten ve farklı düşüncesi olanlar ise 18 kişi ve diğer seçeneğini işaretlemiş.

Her hafta farklı bir soruyla sizlerin karşısına çıkacak Türk Nikon Haftalık Anketi’nin sizlerin katkılarıyla fotoğraf dünyasında farklı bir arşiv oluşturacağını düşünüyoruz. Oylarınız için teşekkür ediyoruz.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın