Nikon D800 Detaylı İnceleme ve Tanıtım Videosu

Nikon’un en yeni ve çok ses getiren satış rekorları kıran, yapılan testlerde birinciliği kimseye kaptırmayan FX Format dijital SLR kamerası Nikon D800 sahibi “evlilik ve reklam fotoğrafçısı” Çağatay Bahtiyar’ı TurkNikon üzerinde sizlere daha önce tanışmıştık. Kendisi tam bir Nikon fanatiği olması yanında ülkemizdeki ilk D800 kullanıcılarından birisi olarak karşımıza çıkıyor.

Takipçilerimiz için kısaca tanıtmak gerekirse, Çağatay Bahtiyar “Evlilik ve Reklam” fotoğrafçılığı ile uğraşan ve kısa bir zaman önce ülkemizde sayı olarak oldukça az ama şanslı azınlığın arasına katılarak Nikon D800 sahibi olan bir fotoğrafçı. Çağatay Bahtiyar öncesinde Türk Nikon Forum üzerinde bize desteğini sunarken, Nikon D800 ile birlikte hem kendisiyle keyifli bir röportaj yapma imkanını bize verdi. Hem de henüz çiçeği burnunda bir Nikon D800 sahibi olarak “Nikon D800 ile çekilmiş fotoğrafları” bizlerle paylaştı.

Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdiğimiz  Nikon D800 detaylı inceleme yazısı ve ilk izlenimler özel yazısı sonrası şimdi de kamera karşısına geçen Çağatay Bahtiyar, Türk Nikon’a özel ve belki de ilk tabir edebileceğimiz şekilde Nikon D800 üzerine bir sohbet ve oldukça detaylı %100 Türkçe D800 inceleme videosuyla karşımıza çıkıyor.

Türk Nikon Youtube kanalı üzerinden izleyebileceğiniz bu tanıtım ve detaylı inceleme videolarını aşağıda bulabilirsiniz. İyi seyirler dileriz!

Türk Nikon Nikon D800 Üzerine Sohbet

Türk Nikon Nikon D800 Detaylı İnceleme

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

Görüşler

Bir yorum var“Nikon D800 Detaylı İnceleme ve Tanıtım Videosu

  1. AF Area ve AF mode ayar düğmelerinin el ayak altından çekilmesi cümlesi ne anlama geliyor bilmiyorum ama en çok kullandığım ayar düğmeleriydi bunlar….

Cevap Yazın