Nikon Df DSLR Fotoğraf Makinesi Kutudan Çıktı [Unboxing]

Nikon’un retro görünümlü Nikon Df tam kare DSLR fotoğraf makinesi kutudan çıkama unboxing videosu yayında. Nikon Df kutusu ve kutudan çıkan kit lensle beraber aksesuarların hangileri olduğunu aşağıdaki fotoğraflarda görebilirsiniz.

Nikon Df özellikler açısından, 16.2 megapiksel CMOS sensör ve EXPEED 3 işlemci yanısıra 5.5fps seri çekim hızına sahip. 39 AF noktası ile gelen model, ISO 100 – 12,800 arasında doğal ISO hassasiyeti sunuyor.

Enstantane, ISO hassasiyeti, pozlama telafisi gibi ayarlar için mekanik butonlar sunan Nikon Df, geçmişe dönük olarak tüm AF-S, AF-S ve AF Nikkor Lenslerin yanısıra pre-AI olarak bilinen tüm lensler ile uyumlu bir şekilde destek sağlıyor.

Nikon’un nostaljik görünümlü FX format dijital SLR fotoğraf makinesi Nikon Df hakkında yayınladığımız ilk örnek fotoğraflar ve tanıtım videoları sonrasında kutudan çıkan aksesuarları ve ürünün içerdiklerini aşağıdaki fotoğraflarda görebilirsiniz.

Nikon Df DSLR Camera Kutudan Çıktı [Unboxing]

Nikon-Df-unboxing-01

Daha fazla Nikon Df kutudan çıkarma unboxing fotoğrafına DigiPhoto sitesi üzerinden bakılabilir.

Nikon-Df-unboxing

Nikon Df Fx-format DSLR fotoğraf makinesinin sadece gövde satış fiyatı $2,746.96 ve 50mm f/1.8 kit lens ile beraber satış fiyatı $2,996.95.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın