Nikon Df Gold Edition Japonya’da Duyuruldu

Nikon Japonya tarafından retro görünümlü Nikon Df modeli için Gold Edition duyuruldu. Nikon Df gold edition sınırlı sayıda üretilecek olup dağıtımına Aralık 2014 gibi başlanacakmış.

Nikon Df tam kare DSLR fotoğraf makinesinin yeni gold edition modeli sadece gövde için ¥313,200 (yaklaşık $2,685) ve beraberindeki 50mm f/1.8 kit lens ile ¥334,800 (yaklaşık $2,870) fiyatlardan satışa sunulacakmış.

Aynı zamanda Nikon Df gold edition konseptine uygun olarak altın renginde 50mm f/1.8G lens, AR-11G deklanşör ve uyumlu AN-DC9G kayış piyasaya sunulacakmış.
nikon-df-gold-edition

Nikon Df Gold Edition DSLR Fotoğraf Makinesi

nikon-df-gold-edition-00

Nikon Df,  16.2 megapiksel CMOS sensör ve EXPEED 3 işlemci yanısıra 5.5fps seri çekim hızına sahip. 39 AF noktası ile duyurulan DSLR fotoğraf makinesi, ISO 100 – 12,800 arasında doğal ISO hassasiyeti sunuyor. Enstantane, ISO hassasiyeti, pozlama telafisi gibi ayarlar için mekanik butonlar sunan Nikon Df, geçmişe dönük olarak tüm AF-S, AF-S ve AF Nikkor Lenslerin yanısıra pre-AI olarak bilinen tüm lensler ile uyumlu bir şekilde geliyor.

nikon-df-gold-edition-01

Nikon’un nostaljik görünümlü FX format dijital SLR fotoğraf makinesi ilk örnek fotoğraflar ve tanıtım videoları yazılarımıza ise ilgili linklerden bakabilirsiniz.

via Nikon Df Gold Edition Announced in Japan

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın