Nikon Df için Video İncelemeleri

Nikon’un yeni retro görünümlü Nikon Df tam kare DSLR fotoğraf makinesi için yeni video incelemeler internette yayınlandı. Nikon Df kutudan çıkarma videosu yanısıra, DigitalRev, Fstoppers gibi sitelerin Nikon Df incelemelerine aşağıdaki videolardan izleyebilirsiniz.  .

Yeni Nikon Df,  16.2 megapiksel CMOS sensör ve EXPEED 3 işlemci yanısıra 5.5fps seri çekim hızına sahip. 39 AF noktası ile duyurulan Nikon Df, ISO 100 – 12,800 arasında doğal ISO hassasiyeti sunuyor. Enstantane, ISO hassasiyeti, pozlama telafisi gibi ayarlar için mekanik butonlar sunan Nikon Df, geçmişe dönük olarak tüm AF-S, AF-S ve AF Nikkor Lenslerin yanısıra pre-AI olarak bilinen tüm lensler ile uyumlu bir şekilde geliyor.

Nikon’un nostaljik görünümlü FX format dijital SLR fotoğraf makinesi yeni Nikon Df hakkında yayınladığımız ilk örnek fotoğraflar ve tanıtım videoları sonrasında yayınlanan bazı video incelemeleri aşağıdaki gibidir.

Nikon Df için Video İncelemeleri

Fstoppers Nikon DF Digital Camera Hipster Review

Nikon Df vs D4 – D4 Sensor in a Smaller Body?

Nikon DF Unboxing | ChaseJarvis

via DCN

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın