Nikon HD Video Showcase “Blown Away” [D3,D300s]

Nikon’un Türkiye’deki tek sesi olan Türk Nikon üzerinde Türkçe içerikli Nikon haberlerini ve duyurularını sizlere ulaştırmaya çalışıyoruz. Daha önce sizlere aynı seri için Nikon D7000 ile çekilmiş bir HD video olan Southern Island Adventure ve Nikon D3s ve D300s HD Video : “Pacific Island Paradise” yazılarını paylaşmıştık. Nikon Asia tarafından özel olarak oluşturulan HD videolar bölümü için iki konuk fotoğrafçı ile çalışılmış. Paul Daly, fotoğrafçılık ödüllü fotoğraf öğretim görevlisi ve Giora Dan, deneyimli bir röportaj fotoğrafçısı olarak DSLR kameralar ile HD video çekmeyi keşfetmek amacıyla özenli bir şekilde kayıtlar oluşturuyorlar.

Nikon HD video vitrininden bu sefer sizlerle paylaşmak istediğimiz HD video “Blown Away” . Nikon HD Video Showcase “Blown Away” [HD] başlığıyla youtube üzerine nikonasia kanalında paylaşılan video, Nikon’un iki üst seviye kamerası Nikon D3s ve Nikon D300s kullanılarak çekilmiş. Bu videoda kullanılan Nikon lensler ise aşağıdaki gibi sıralanıyor.

Giora Dan’ın adrenalin pompalayan ve aksiyon dolu arazi yatçılık videosu ifadesi zor bir heyecanla üç günde çekilmiş. Giora’nın deyimiyle Arazi Yatçılığını motor kaputuna tutunarak çekim yapması kendi fotoğraf kariyerindeki en garip şeylerden biriymiş. Blown Away HD videonun çekimleri Yeni Zelanda’da “Muriwai Beach“, “90 mile beach” ve North Island’da gerçekleştirilmiş.

Nikon HD Video Showcase “Blown Away” [HD]

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın