Nikon Uluslararası Fotoğraf Yarışması 2014-2015 Başvuruları Başladı

Nikon, 35. kez düzenlediği Uluslararası Fotoğraf Yarışması, Nikon Photo Contest 2014-2015 için başvuruların başladığını duyurdu.

Nikon Avrupa, istekli fotoğrafçıları bir kez daha tutkularını ve çalışmalarını paylaşmaları için 35. yılında Nikon Photo Contest’e (Nikon Fotoğraf Yarışması) davet ediyor. İlk kez, fotoğraf ve video dallarında tüm ödül kategorileri, akıllı cihazlar dahil olmak üzere tüm dijital cihazlarla çekilmiş eserleri kabul edecek. Bu yıl başvurular, 15 Eylül’den 15 Aralık 2014’e kadar, hem profesyonel hem de amatörlere açık olacak.

1969’dan bu yana her yıl gerçekleştirilen saygın Nikon Photo Contest (NPC), hem profesyonel hem de amatör fotoğrafçılara iletişim kurma ve küresel fotoğrafçılık kültürünü zenginleştirme fırsatını sunuyor. Geçen yılki yarışma, 153 ülkeden 99.339 kişinin katılımıyla rekor kırdı ve mükemmel manzaralardan sıra dışı portrelere kadar her şey sergilendi.

Nikon Uluslararası Fotoğraf Yarışması 2014-2015 Başvuruları Başladı

nikon-photo-contest-2014-2015

2014-2015 yarışmasına dört yenilik eklendi:

  • Fotoğraf ve video dallarındaki kategorilere, her katılımcının kendi kişisel ‘Ev’ kavramı anlayışına göre benzersiz bir şekilde yorumlayacağı yeni bir ‘Ev’ teması eklendi
  • Şimdi tüm dijital görüntü cihazlarıyla çekilen başvurular (akıllı cihazlar dahil olmak üzere) fotoğraf ve video dallarındaki her kategoride kabul edilecek
  • Video alanındaki son derece etkileyici ve yaratıcı başvurularda artık 6-180 saniye uzunluğundaki video başvuruları video kategorilerinde kabul edilecek
  • Tüm kategorilerde 19 yaş ve altındaki seçilen 10 katılımcıya yeni ‘N Kuşağı’ Ödülü sunulacak

Bu yılki yarışmada öne çıkan güncel fotoğrafçıları, film yönetmenlerini, yaratıcı yönetmenleri ve görüntü uzmanlarını temsil eden dünyanın her yerinden 17 jüri üyesi bulunuyor. Jüri üyeleri genel Büyük Ödül’e ek olarak her kategoriden 96 adet 1., 2. ve 3. seçmekle sorumlu olacak.

Fotoğrafçılık ve Video kategorilerindeki genel Büyük Ödül kazananı kupa, sertifika, 1.000.000 ¥ değerinde Nikon ürünü ve 500.000 ¥ nakit paranın sahibi olacak. Her tema kategorisindeki birincilere kupa, sertifika ve 500.000 ¥ değerinde Nikon ürünü verilecek.

Tüm ödül kategorileriyle ilgili ayrıntılı bilgi için lütfen www.nikon-photocontest.com/en/ adresini ziyaret edin. Kazananlar eserler Haziran 2015’te sergilenerek duyurulacak.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın