Nikon ViewNX-i Ücretsiz Olarak İndirilebilir

Nikon yeni fotoğraf görüntüleme ve düzenleme yazılımı olarak Mart ayı başında duyurduğu ViewNX-i programı artık ücretsiz olarak indirilebilir.

Nikon ViewNX-i, tek bir merkezi platformdan durağan fotoğrafları ve videoları düzenlemeyi, işlemeyi ve paylaşmayı basitleştiren sezgisel bir görüntü merkezidir. ViewNX-i ile bu fotoğraf ve videoları kolayca görüntüleyip, sıralayıp, düzenleyip ve arşivleyebilirsiniz.

Nikon’un yeni fotoğraf düzenleme yazılımı ViewNX-i, Windows ve OSX işletim sistemli bilgisayarlar üzerinde çalışabiliyor. Gerekli teknik özellikleri yazının devamında bulabilirsiniz.

Nikon ViewNX-i Fotoğraf Görüntüleme ve Düzenleme Yazılımı İndirilebilir

nikon-viewnx-i-download

Nikon ViewNX-i Temel Özellikler

  • Sezgisel görüntü merkezi: durağan resimlere ve filmlere göz atın, sıralayın, düzenleyin ve arşivleyin. ViewNX-i, durağan resimleriniz ve filmlerinizde tam kontrol için Nikon’un popüler görüntü düzenleme yazılımına sıkı bir biçimde entegre olur.
  • Çok platformlu işbirliği: Capture NX-D içindeki RAW görüntüleri işleyin ve değiştirin. ViewNX-Movie Editor’de filmleri kırpın ve yönetin. Her iki program, ne zaman ihtiyaç duyarsanız, doğrudan ViewNX-i görüntü merkezinden başlatılabilir.
  • Sezgisel çalışma alanları: farklı çalışma alanlarına kolay erişim için görüntü modları arasında geçiş yapın. Browser (Tarayıcı) modunda görüntüler ve filmler ile çalışın veya Map (Harita) coğrafi etiketleri ekleyin ve konum bilgileri ile çalışın. Web Service (Web Hizmeti) modunda yükleme için dosyaları hazırlayın.
  • Hızlı çıktı düğmeleri: kolaylıkla ortak görevleri yapar. Diğer uygulamalarda durağan resimleri ve filmleri aktarın, düzenleyin ve açın. Dosyaları çabucak yazdırın, yükleyin ve ekleyin ya da tek bir düğme dokunuşuyla durağan resimleri ve filmleri dönüştürün ve karşılaştırın. Ayrıca, sanatsal slayt gösterileri de yaratabilir veya görüntüleri otomatik olarak oynatabilirsiniz.
  • Özelleştirilmiş görüntü: çalıştığınız görüntünün yönüne göre küçük resimleri dikey veya yatay olarak görüntüleyin. Küçük resimlerin boyutunu değiştirin ve küçük resim listesinde çekim bilgilerini görüntüleyin. Görüntüleri yan yana karşılaştırın. Büyük boyutlu resimleri bir küçük resim listesinden görüntüleyin veya tam ekranlı tek görüntü ile aygıtınızın ekranını kaplayın.
  • Ayrıntılı çekim verileri: herhangi bir anda görünür. Geleneksel çekim verileri arasında seçim yapın veya bir Nikon D-SLR’nin üst paneline dayalı olarak bir ekran seçin. ISO duyarlılığı, diyafram, odak uzaklığı ve sahne ayarları dahil olmak üzere çekim verileri, görüntüyü yakaladığınızda oldukları gibi görüntülenirler. Görüntü histogramları bir simgeye tıklama ile anında mevcuttur. Ardışık histogramları, Küçük Resim Thumbnail Grid (Kılavuz Çizgisi) içinde düzgünce görüntüleyin.
  • Özelleştirilmiş görüntü sıralama durağan resimleri ve filmleri bulmanızı kolaylaştırır. Kolay geri çağırma için görüntü dosyalarını etiketleyin ve değerlendirin. Çoklu çekim verisi filtreleri dahil olmak üzere ayrıntılı kriterleri kullanarak arayın: Fotoğraf Makinesi, Objektif, ISO Duyarlılığı, Pozlama Süresi, Odak Uzaklığı, Beyaz Dengesi. Çok sayıda alt klasörlerden görüntüleri görüntüleyin. Bir Nikon 1 fotoğraf makinesi ile çekilen Smart Photo Selector (Akıllı Fotoğraf Seçici) görüntülerini sezgisel kullanım için tek bir dosya halinde gruplayın.
  • Fotoğraf Tepsisi: çok sayıda klasördeki görüntüleri tek bir ekran konumunda geçici olarak saklayın. Photo Tray (Fotoğraf Tepsisi), üstünde çalışmak istediğiniz fotoğrafların ve görüntü dosyalarının derlenmesini kolaylaştırır. Bitmemiş veya daha sonra planlı görevleri yazdırın, dönüştürün, düzenleyin ve kaydedin.
  • Slayt gösterilerinizi geliştirin: slayt gösterileri müzik ve efektler ile tamamen yeni bir boyut kazanıyor. Durağan resimler ve filmler slayt gösterilerinde birleştirilebilir ve bitmiş slayt gösterileri, bir film dosyası olarak kaydedilebilir.
  • Çoklu görüntü yönetimi: Auto Play (Otomatik Oynatım) ile büyük görüntü partilerinin kontrolünü ele alın. Durağan görüntü oynatımı esnasında, etiketler, değerlendirmeler ekleyebilir ve basit düğmeleri kullanarak görüntüleri döndürebilirsiniz.
  • Filmlere doğrudan erişim: Orijinal filmleri oluşturun, ViewNX-Movie Editor’de filmleri kırpın ve kaydedin. Oynatım aralıklarını belirleyin, film dosyalarını değerlendirin, filmlerinizde durağan görüntüleri alın ve film kliplerini çabucak birleştirin ve düzenleyin. Bitmiş filmleri Web’e yükleyin. Film oluşturma ve düzenleme basit ve sezgiseldir.
  • Tarz sahibi filmler: Filmleriniz için popüler düzenleme seçenekleri arasından bir tarz seçin: standart, açılma/kararma, silme, rastgele ve tek resimli hareket. Profesyonel görünümlü açılışlar, kapanışlar ve film içi mesaj panolar oluşturun. Alternatif olarak, film karelerine veya durağan görüntülere doğrudan yazmış olduklarınızı üzerine bindirmek için metin simgesine tıklayın.
  • Sosyal olarak birleşik: sosyal medya hesaplarına doğrudan görüntüleri yükleyin. ViewNX-i’den “Beğeni”leri ve yorumları doğrudan izleyin. Sadece belirli bir sosyal ağ hizmetine yüklemiş olduğunuz dosyaları göstermek için filtre görüntü ekranını belirleyin.
  • Coğrafi seyahat: Harita modülünü kullanarak konum bilgileri ile görüntüleri görüntüleyin. Coğrafi etiketler olmadan görüntüler için bir konum atayın. Görüntülerin sırasıyla rotanızı izleyin.
  • Sidecar dosyaları: görüntülerin ve filmlerin korumalı kullanımı, ayarlanması ve etiketlenmesini etkinleştirin. Değişiklikleriniz orijinal görüntüye dokunulmadan, ayrı bir dosyaya eklenir. Ayarlamalarınızı karşılaştırın, farklı sürümler kaydedin ve ne zaman isterseniz orijinal görüntüye dönün.

Nikon ViewNX-i fotoğraf görüntüleme ve düzenleme yazılımını ücretsiz olarak bu link ya da işletim sistemini seçerek buradan indirebilirsiniz.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın