Nikon Yeni Fabrika Kuruyor

Nikon, Laos adındaki Asya ülkesinde DSLR fotoğraf makineleri üretiminde kullanmak için yeni bir fabrika kuracağını duyurdu. 10.000m² alan içine kurulacak fabrikada 800 Nikon çalışanı yer alacak. Nikon’un yeni fabrikasının 2013 yılının Ekim ayında faaliyete geçmesi planlanıyor. Nikon Corporation başkanı Makoto Kimura yaptığı açıklamada üretim organizasyonunu güçlendirmek ve maliyetleri azaltmak için Laos (Lao Demokratik Halk Cumhuriyeti) ‘da yeni bir fabrika kurma kararı aldıklarını belirtti.

Bildiğiniz üzere mevcut üretilen giriş seviyesi ve orta sınıf dijital SLR fotoğraf makineleri ve bazı değiştirilebilir lensler Tayland Ayutthaya şehrinde Nikon (Tayland) Co, Ltd tarafından üretilmektedir. Nikon’un belkide ilk duyuracağı dijital SLR fotoğraf makinesinin altında Laos yazarsa sakın şaşırmayın.

Laos’u bizim gibi eminim birçoğunuz ilk defa duyuyordur. Laos Güneydoğu Asya’da, Vientam, Kamboçya, Burma, Tayland ve Çin tarafından çevrilmiş denize kıyısı olmayan bir ülkedir. Nüfusu 5,5 milyon olan ülkenin sahip olduğu iş gücünün %80’i tarımla geçimini sağlamaktadır. Aşağıda harita üzerindeki yerini görebilirsiniz.

Laos Nerede

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın