Nikon Z70 Aynasız Fotoğraf Makinesi 2020’de Duyurulabilir

İnternet üzerinde dolaşan son söylentilere göre Nikon, giriş seviyesinde çıkarıdğı Nikon Z50’nin üstünde konumlanacak bir profesyonel APS-C modeli daha ortaya çıkaracak. Bu yeni aynasız fotoğraf makinesinin Nikon Z70 olarak isimlendirileceği ve 2020 yılı içerisinde bir tarihte duyurulacağı belirtiliyor.

Nikon’un ilk APS-C aynasız kamerası Kasım 2019’da duyuruldu, ancak 2020’de partiye katılmak için başka bir modelin daha fısıltılarını duymaya başladık. Belirtilen fotoğraf makinesinin Nikon Z70 olarak adlandırılması bekleniyor.

Şimdiden Nikon Z70’in direkt Fujifilm X-T3 ve Sony A6600’ün rakibi olarak konumlanacağını söyleyebiliriz. Peki bu yeni üst seviye APS-c aynasız fotoğraf makinesi sektördeki mevcut modellerden farklı neler getirebilir? Yazının devamında Nikon Z70 için çıkış tarihi ve özellikler listesi gibi detayları bulabilirsiniz.

Nikon Z70 Çıkış Tarihi

Nikon pro sınıfı APS-c aynasız fotoğraf makinesi Nikon Z70’in, her şey programa uygunsa 2020’nin 4. çeyreğine geleceği söyleniyor.

Beklenen Nikon Z70 Özellikleri

Nikon Z70’in şirketin ürün grubundaki ikinci çarpanlı sensöre sahip aynasız gövdesi olması bekleniyor ve Z50’nin 20.9MP seçeneğine kıyasla daha yüksek bir çözünürlüklü sensöre sahip olacak. Sonuç olarak, şu anda test edilmekte olan 24MP ve 26MP Sony arkadan aydınlatmalı sensöre sahip Z70’in ilk prototipleri. Fotoğraf makinesi, Nikon Z50 ile karşılaştırıldığında Expeed 7 görüntü işlemcisi ve 2 durağa kadar gelişmiş Otomatik Netleme Hassasiyeti, kameranın çeşitli yönleri ve ayarları için daha fazla özellik ve özelleştirme seçeneği kullanacak.

via DCN

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın