Nikon’dan Herkese Ücretsiz Fotoğraf Paylaşım ve Depolama Hizmeti [Nikon Image Space]

Nikon, bugün resmi sitesinden yaptığı basın açıklaması ile yeni fotoğraf paylaşım ve depolama hizmeti olan “Nikon Image Space” i duyurdu. Çektiğiniz fotoğrafları istediğiniz şekilde düzenleyip sosyal ağlar üzerinden herkesle paylaşabileceğiniz Nikon Image Space, 28 Ocak tarihi itibariyle http://nikonimagespace.com adresi üzerinden kullanıma açılacak. Nikon’un mevcut uygulaması my Picturetown un yeterli ilgiyi görmemesi üzerine radikal bir değişikliğe giden Nikon, bu hizmeti ücretsiz olarak herkese vermeyi hedefliyor. Yani Nikon makinesi olsun olmasın bu hizmetten herkes ücretsiz olarak yararlanabilecek. Mevcut myPicturetown hesabınız varsa bu hesaplar otomatik olarak Nikon Image Space üzerine transfer olacak.

Nikon-Image-Space

Nikon Image Space’in, “Basic” ve “Special” olmak üzere iki üyelik modeli olacak. Nikon, Basic üyelere 2GB depolama alanı verirken, cihaz kimliğini tanımlayan tüm Nikon kullanıcılarına ise Special üyelikle birlikte 20 GB depolama alanı verilecek. Bu kullanıcılar ayrıca fotoğraflarını şifreleyebildiği gibi fotoğrafların indirilmesine kısıt koyabilecektir. Nikon Image Space‘in sosyal ağlarda paylaşımı hızlandırmak için Pc uygulamasının dışında tüm mobil cihazlarıda destekleyen uygulamaları da olacak. Facebook ve Twitter gibi sosyal ağlarla çok fazla içiçe olacak bu servis çok hızlı resim yükleme ve indirme imkanı beraberinde getiriyor.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın