Olympus E-M1X Aynasız Fotoğraf Makinesi, Özellikleri, Fiyatı

Olympus E-M1X aynasız fotoğraf makinesi özellikleri, satış fiyatı, çekilmiş örnek fotoğrafları ve tanıtım videolarına ilişkin bilgileri bu yazıda bulabilirsiniz.

Aynasız fotoğraf makineleri pazarında Micro 4/3rds makineleri ile oldukça etkin olan Olympus,  vahşi yaşam ve spor fotoğrafçıları başta olmak üzere yeni OM-D E-M1X’i kullanıcıların beğenisine sundu. Hem kendi ürün yelpazesinde (olympus fotoğraf makineleri) hem de  pazarda üst segmente konumlanan Olympus E-M1X fotoğraf makinesi, yüksek çözünürlüklü 20.4 MP Live MOS sensörüne ve çift TruePic VIII görüntü işlemcisi ile geliyor.

Hız ve çok yönlü profesyonel fotoğrafçıların ihtiyaçlarını karşılamak için üstün fotoğraf ve video özellikleri ile öne çıkan E-M1X, hızlı ve sürekli çekim, elektronik obtüratörlü 60 fps ve mekanik obtüratörlü 15 fps, DCI ve UHD 4K video kaydı çekim imkanı sağlıyor.

Magnezyum alaşımlı gövde zorlu hava koşullarına karşı dayanıklı. Düşük ışık koşullarında çekimlerde avantaj sağlayan ISO için maksimum 25.600 seviyelerine kadar çıkabiliyor. Minimum enstantane hızı 60 saniye, maksimum deklanşör hızı 1/8.000 saniye olan Olympus OM-D E-M1X, MPEG-4 ve H.264 formatlarında video çekimine destek veriyor.

Magnezyum alaşımlı gövdeye sahip Olympus E-M1X, pil dahil 997 gram ağırlığındaki makine Wi-Fi ve Bluetooth bağlantı noktaları sunuyor. Arkada ise 1.037 milyon nokta 3 inç dokunmatik TFT LCD ekranla geliyor.

Özellikler Satış Fiyatı Fotoğraflar ve Videolar

Olympus E-M1X Aynasız Fotoğraf Makinesi, Özellikleri, Fiyatı

Olympus E-M1X Özellikleri

  • 20.4MP Live MOS Micro Four Thirds Sensörü
  • Dual TruePic VIII Görüntü İşlemci
  • Entegre Dikey Kavrama, Çift Akü
  • 2.36m-Dot 0.83x Elektronik Vizör
  • 3.0 “1.037m-Nokta Değişken Açılı Dokunmatik Ekran
  • DCI 4K / 24p ve UHD 4K / 30p Video Kayıt
  • 5 Eksenli Sensör-Shift Görüntü Sabitleme
  • 15 fps Çekim ve Genişletilmiş ISO 25600
  • 121-Nokta Tüm Çapraz Tip Faz Algılama AF
  • Hava Şartlarına Dayanıklı Yapı

Olympus OM-D E-M1X Özellikler Listesi

Olympus E-M1X Satış Fiyatı

Olympus OM-D E-M1X Micro Four Thirds fotoğraf makinesinin Amerika’daki satış fiyatı ise 2.999 dolar olarak belirlenmiş.

Olympus OM-D E-M1X Videoları

In-Depth Olympus OM-D E-M1X Review

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın