Orman ve İnsan Konulu 2. Ulusal Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı

Türkiye Ormanları Yarışma Dizisinin ikincisi olan “Orman ve İnsan” temalı ulusal fotoğraf yarışması kazananaları belli oldu.

Yarışmanın amacı, Türkiye’nin zengin orman varlığı ile insan ilişkisini ortaya koyan Türkiye çapında bir fotoğraf yarışması düzenlemek ve bu doğrultuda 1205 kişi 3.954 fotoğraf ile yarışmaya katışmış.

Orman Genel Müdürlüğü (OGM) tarafından, Küresel Çevre Fonu (GEF) finansal desteğiyle, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) işbirliğinde yürütülmekte olan, Akdeniz Ormanları Entegre Yönetim Projesi kapsamında 2016 yılında 2.’si düzenlenen “Orman ve İnsan” fotoğraf yarışmasının kazanan eserlerine bakalım.

Orman ve İnsan Konulu 2. Ulusal Fotoğraf Yarışması Kazananları Belli Oldu

Sayısal renkli kategoride düzenlenen yarışmanın birincisi Ordu’dan Yılmaz KARACA, ikincisi İzmir’den Mahmut Serdar ALAKUŞ ve üçüncü olan fotoğrafın sahibi Giresun’dan yarışmaya katılan Erhan AYDIN oldu.

Orman ve İnsan Konulu 2. Ulusal Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı 1

1. lik Ödülü alan Fotoğraf

Orman ve İnsan Konulu 2. Ulusal Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı 2

2. lik Ödülü alan Fotoğraf

Orman ve İnsan Konulu 2. Ulusal Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı

3. lik Ödülü alan Fotoğraf

17 Haziran– 30 Ekim 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilen Orman ve İnsan temalı yarışmada, birinciye 5.000 TL, ikinciye 3000 TL ve üçüncüye 2.000 TL’lik para ödülü dağıtıldı.

Yarışma ile ilgili ödül kazanan ve sergilenen diğer fotoğrafları TFSF’nin sayfasında bulabilirsiniz.

Devam etmekte olan tüm fotoğraf etkinliklerini Fotoğraf Yarışmaları sayfası üzerinden takip edebilirsiniz. Sonucu açıklanmış diğer fotoğraf yarışmaları için tıklayınız.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın