Özel Gruplar Festivali “Engellerin Ötesinde” Fotoğraf Maratonu Sonuçlandı

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen ve Türkiye Özel Eğitim Vakfı tarafından yürütülen ”Ritimlerdeki Ahenk” adlı proje kapsamında 06/10/ 2012 – 07/10/2012 tarihleri arasında festival düzenlenmiştir. Festivalde Türkiye’de bulunan özel (engelli) gruplar tarafından çesitli müzik etkinlikleri yapılmıştır. Bu etkinlik fotoğraf severler tarafından da görüntülenmiştir. İşte bu görüntülenen bu fotoğrafların katılabildiği “Engellerin Ötesinde” konulu fotoğraf yarışması sona erdi. Gökhan AZCAN, Bora BENİÇ, Talat BAYBURTLUOĞLU, Selma DEMİRCİ ve Suat Cumali GÜNGÖR’ın jüri üyeliğini yaptığı yarışmaya 26 kişi 88 fotoğrafla katıldı.  Jüri üyelerinin yapmış olduğu değerlendirme sonucunda birinciliği Sertaç NURTAN, ikinciliği Kemal ÖZKILIÇ ve üçüncülüğü Seçil TOZAN kazanmıştır. Nihal Gamze DEMİR ve H. Aybüke BİLGEN ise Safranbolu Kaymakamlığı özel ödülüne layık görülmüştür.

Birinci: Sertaç NURTAN – Karabük

İkinci: Kemal ÖZKILIÇ – Giresun

Üçüncü: Seçil TOZAN – Kastamonu

Safranbolu Kaym. Ö.Ö – Nihal Gamze DEMİR – Karabük

Safranbolu Kaym. Ö.Ö – H. Aybüke BİLGEN – Karabük

Devam etmekte olan tüm fotoğraf etkinliklerini Türk Nikon Etkinlik Sayfası veya Türk Nikon Facebook Etkinlik Sayfası üzerinden takip edebilirsiniz. Sonucu açıklanmış diğer fotoğraf yarışmaları için tıklayınız.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın