Serkant Hekimci Ukrayna ve Rusya Sergi Duyuruları

Türk Nikon’u en başından beri takip edenler Serkant Hekimci ismini hatırlayacaklardır. Türk Nikon röportaj serisinde sizlere tanıtmaya çalıştığımız Serkant Hekimci hem sorularımıza verdiği samimi cevaplar hem de birbirinden güzel fotoğraflarıyla bize konuk olmuştu. Röportajın hemen sonunda altını çizdiğimiz sözleri bir daha aktararak başlayalım.

“Teknoloji ne kadar ilerlerse ilerlesin fotoğraf makineleri konu seçmek gibi bir iradeye sahip olmadıkça bu iş insana ait olacaktır.”

Ardından “İnsan” başlığını atarak, Türk Nikon konuk fotoğrafçı serisinde ağırladığımız Serkant Hekimci kendi anlatımıyla 10 fotoğrafını bizlerle paylaşmış oldu. O günden bu yana oldukça önemli iki fotoğrafçının Aryono Huboyo Djati ile Svetlana Eremina’nın Türk Nikon üzerinde sizlerle buluşmasını sağlayan Serkant Hekimci’nin iki önemli sergisi Ukrayna ve Rusya’da yapılacak.

Ukrayna Kırım’da “A Moment Of Clarity” adıyla gerçekleşecek ilk sergi 1 ay süreyle açık kalacak. 27 Ocak tarihinde başlayan ve 58 fotoğrafın yer alacağı serginin yapılacağı yer ise Harasho Çağdaş Sanat Galerisi olacak.

serkant-hekimci-a-moment-of-clarity

“Istanbul” adıyla gerçekleşecek ikinci sergi ise St Petersburg’ta yapılacak. Serkant’ın 100 fotoğrafının sergileneceği yer Rosphoto Sergi Merkezi olacak. Bu serginin açık kalacağı tarihler ise 09.02.2013 – 10.03.2013 olacak.

Serkant Hekimci’nin fotoğraflarına ve kendisiyle ilgili detaylara web sitesinden ve facebook adresinden ulaşabilirsiniz.

Web Sitesi : http://www.serkanthekimci.com
Facebook : http://www.facebook.com/srkhkm

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın