Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan “Sizce Türkiye Neyin Evi/Yurdu?” Konulu Fotoğraf Yarışması

Kültür ve Turizm Bakanlığınca, “Sizce Türkiye Neyin Evi/Yurdu?” konulu fotoğraf yarışması düzenleniyor.

Turkey Home Of” sloganı çerçevesinde sürdürülebilir bir marka değeri oluşturmayı hedefleyen Kültür ve Turizm Bakanlığı, fotoğraf sanatçılarına “Sizce Türkiye Neyin Evi/Yurdu” sorusuyla sesleniyor.

Herkesin öne çıkartmak istediği farklı değerleri kendi objektiflerinden yansıtmalarını ve fotoğrafların Türkiyeyi tanıtmasını isteyen Bakanlık, Sizce Türkiye Neyin Evi/Yurdu? konulu fotoğraf yarışması düzenliyor.

Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan “Sizce Türkiye Neyin Evi/Yurdu?” Konulu Fotoğraf Yarışması

Uluslararası Fotoğraf Sanatı Federasyonu (FIAP) üyesi Türkiye Fotoğraf Federasyonunun (TFSF) işbirliğiyle gerçekleştirilecek yarışmanın başvuruları 1 Haziran-31 Ekim 2014 tarihleri arasında online olarak kabul edilecek. Birincilik, ikincilik, üçüncülük, mansiyon ve sergileme ödül kategorilerinde gerçekleşecek yarışmada, toplam 13 bin 250 lira para ödülü dağıtılacak.

sizce-turkiye-neyin-eviyurdu-fotograf-yarismasi

En iyi fotoğrafa 5000, ikinciye 3000, üçüncüye de 2000 lira ödül verilecek. Fotoğraf yarışmasının 3 adet mansiyon ödülü biner lira, sergileme ödülü ise 250 lira. Ödüle layık görülen fotoğraflar Bakanlık tarafından satın alınabilecek.

Yarışmanın başvuru ve şartname bilgileri http://www.tfsfonayliyarismalar.org/anasayfa.asp adresinde yer alıyor.

Türkiyenin tanıtımına ilgi duyan herkesin katılımına açık olacak ve bu yıl serbest kategoride düzenlenecek dijital fotoğraf yarışmasının bundan sonraki yıllarda Ev/Yurt/Yuva konseptinde belirlenecek özel kategorilerle gelenekselleştirilmesi hedefleniyor.

Hem profesyonel hem de amatör fotoğrafçıların katılımına açık olan bu fotoğraf yarışmalarının sonuçlarını ise yine Türk Nikon üzerindeki “Yarışma Sonucu” sayfasından ulaşabilmektesiniz.

Daha geniş bir kitleye duyurmak istediğiniz her türlü fotoğraf etkinliği için Türk Nikon iletişim sayfasını ya da info [at] fotopedi.org eposta adresini kullanabilirsiniz.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın