Sony Dünya Fotoğraf Ödülleri 2013 Final Listesi Belli Oldu [The 2013 Sony World Photography Awards Shortlist]

2007 yılından bu yana Sony sponsorluğunda sürdürülen, yılın en önemli fotoğraf etkinliği kabul edilen Dünya Fotoğraf Ödülleri’nin 2013 (Sony World Photography Awards 2013)’de bu sene de yavaş yavaş sona yaklaşılıyor. Sony, World Photography Awards 2013’de Profesyonel, Açık ve Gençler olmak üzere 3 ana yarışmada toplam 28 alt kategoride finale kalan çalışmaları açıkladı. 122.000’den fazla fotoğrafın katıldığı yarışmaya tam 170 ülkeden katılım oldu. Final listesinde Türk fotoğrafçılar da yerlerini aldı. “Profesyonel Yarışma” – “Tabiat ve Vahşi Yaşam” kategorisinde Mehmet Karaca,

mehmet karaca

“Açık Yarışma” – “Düşük Işık” kategorisinde Cemil Seyis,

 

Cemil Seyis

“Açık Yarışma” – “Commended” kategorisinde Murat Akgün,

Murat Akgün

“Açık Yarışma” – “Commended” kategorisinde Veli Aydogdu,

Veli Aydogdu

“Açık Yarışma” – “Commended” kategorisinde Mehmet Onengut,

Mehmet Onengut

“Açık Yarışma” – “Commended” kategorisinde Mehmet Fatih Yaldiz,

Mehmet Fatih Yaldiz

Tüm kategorilerde 232 ismin açıklandığı yarışmanın Profesyonel kategorilerde sonuçları 25 Nisan‘da Londra’da yapılacak bir törenle duyurulacak ve birinci olan fotoğrafçı tam 25 bin dolar ile ödüllendirilecek.

Sony World Photography Awards finan listesinde yer alan fotoğraflar arasından birbirinden güzel diyebileceğimiz 40 tanesini sizler için seçtik.

Fotoğrafçılarımıza Türk Nikon olarak bol şans dileriz.

[imagebrowser id=103]

Finale kalan tüm fotoğrafları merak ediyorsanız tıklayınız.

 

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın