“Tabiatın Kalbi Bolu” Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı

Bolu Valiliği, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü, Bolu Belediye Başkanlığı ve Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu işbirliği ile düzenlenen ve konusu “Tabiatın Kalbi Bolu” olan fotoğraf yarışması geçtiğimiz günlerde sonuçlandı ve kazanan isimler belli oldu.

Her mevsim doğanın renklerinin güzelliğiyle tanınan Bolu, doğal ve estetik değerlerinin farklı bakış açıları ve sanatsal yorumlarla ortaya konmasını amaçlayan “Tabiatın Kalbi Bolu fotoğraf yarışmasına 785 kişi toplam 2840 fotoğraf ile katılımda bulundu.

“Tabiatın Kalbi Bolu” Fotoğraf Yarışması Kazananları Belli Oldu

Yarışmada birincilik ödülünü Ankara’dan İlker ŞAHİN kazanırken, ikincilik ödülüne Malatya’dan Güray KUZU, üçüncülük ödülüne ise Bolu’dan Hasan Enes YILDIRIM’ın fotoğrafı layık görüldü.

Tabiatın Kalbi Bolu Fotoğraf Yarışması Sonuçları 01

Birinci – İlker ŞAHİN / Ankara

Tabiatın Kalbi Bolu Fotoğraf Yarışması Sonuçları 02

İkinci – Güray KUZU / Malatya

Tabiatın Kalbi Bolu Fotoğraf Yarışması Sonuçları 03

Üçüncü – Hasan Enes YILDIRIM / Bolu

Mansiyon – Recep YÜKSEL / Kocaeli

Mansiyon – Ahmet Turan KURAL / Kocaeli

Mansiyon – Murat DEMİRTAŞ / Ankara

Devam etmekte olan tüm fotoğraf etkinliklerini Fotopedi Fotoğraf Yarışmaları sayfası üzerinden takip edebilirsiniz. Sonucu açıklanmış diğer fotoğraf yarışmaları için tıklayınız.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın