Türk Nikon 1 Yaşında

Fotoğraf aşkına Nikon için Türkiye’de birşeyler yapma isteğimiz ve bunun ilk meyvesi olarak Türk Nikon web sitesini hayata geçirmemizden bu yana tam bir sene geçti. Ve biz bu ay itibariyle birinci yaşımızı kutluyoruz.

Daha dün gibiydi aslında bizim için Nikon D90 sayfasını açmamız, ardından Nikon lensleri listelememiz, Türk Nikon Dergi‘nin ilk sayısını çıkarmamız. Bugün baktığımızda Nikon’un 2012’de yaptığı neredeyse bütün işleri sizlere aktarmışız. Yeni Nikon kameralara duyurulduğu gün beraber “Merhaba!” demişiz. İlk izlenimleri, çekilmiş örnek fotoğrafları ve Nikon’a bu sene değen sihirli eli sizlerle paylaşmaya çalışmışız.  Ek olarak tamamen kendi üretimimiz olan özgün fotoğraf makalelerini, fotoğrafın Türkiye internetinde değer kazanması için paylaşmayı bir borç bilmişiz.

Özetle 1 sene sonra Türk Nikon olarak siz takipçilerimizin desteğiyle Nikon’un Türkiye’deki tek sesi olduk ve  bugün itibariyle çok güzel bir yerdeyiz. Bu yüzden bizi takip sistemimiz üzerindeki kanallardan izleyen ve hiç yalnız bırakmayan takipçilerimize çok teşekkür ederiz.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

Görüşler

3 comments on “Türk Nikon 1 Yaşında

  1. Avatar for Alper Orus

    Ersin TUBAN

    Haftaya hepimizin olduğu bir öğlen arası pasta ile kutlayalım. (o:

  2. Avatar for Alper Orus

    Ümit Alper TÜMEN

    Tüm Türk Nikon web sitesi ve basılı dergide emeği geçen herkese çok teşekkürler ve ayrıca başarılarla dolu nice yıllar dilerim.

Cevap Yazın