‘Türkiye’de Rüzgâr’ Konulu 5. Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı

Dünya Rüzgâr Günü Etkinlikleri kapsamında Türkiye Rüzgâr Enerjisi Birliği (TÜREB) tarafından düzenlenen ‘Türkiye’de Rüzgâr’ konulu 5. fotoğraf yarışması sonuçlandı.

Amacı rüzgâr enerjisinin kullanımının özendirilmesi, geleceğe yönelik fikirler üretilmesine zemin hazırlanması ve yenilenebilir enerji çeşidi olan rüzgâr enerjisinin faydaları konusunda farkındalık yaratmak olan fotoğraf yarışmasının 5. senesinde katılımcı sayısı 641 olurken toplam 2,061 fotoğraf gönderildi.

Türkiye Rüzgâr Enerjisi Birliği (TÜREB), yarışma ile amatör veya profesyonel fotoğrafçıların; kendi objektiflerinden hayata ve dünyaya bakışlarını yansıtan eserlerini toplumla paylaşmaya aracı oluyor. Şimdi 2016 yılında 5.’si düzenlenen “Türkiye’de Rüzgâr” fotoğraf yarışmasının kazanan eserlerine bakalım.

‘Türkiye’de Rüzgâr’ Konulu 5. Fotoğraf Yarışması Kazananları Belli Oldu

Siyah-beyaz ve sayısal renkli kategoride düzenlenen yarışmanın birincisi Afyon’dan Çağrı SELEK, ikincisi Bursa’dan Selçuk HOT ve üçüncü olan fotoğrafın sahibi Sakarya’dan yarışmaya katılan Ahmet Zeki OKUR oldu.

turkiyede-ruzgar-yarisma-sonuc-01

1. lik Ödülü alan Fotoğraf

turkiyede-ruzgar-yarisma-sonuc-02

2. lik Ödülü alan Fotoğraf

turkiyede-ruzgar-yarisma-sonuc-03

3. lük Ödülü alan Fotoğraf

01 Mart – 01 Haziran 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilen “Türkiye’de Rüzgâr” temalı yarışmada, birinciye 2.000 TL, ikinciye 1.500 TL ve üçüncüye 1.000 TL’lik para ödülü dağıtıldı.

Yarışma ile ilgili ödül kazanan ve sergilenen diğer fotoğrafları TFSF’nin sayfasında bulabilirsiniz.

Devam etmekte olan tüm fotoğraf etkinliklerini Türk Nikon Fotoğraf Yarışmaları sayfası üzerinden takip edebilirsiniz. Sonucu açıklanmış diğer fotoğraf yarışmaları için tıklayınız.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın