Türkiye’nin Dükkanları Fotoğraf Yarışması

Sanalpazar.com ve İFSAK işbirliği ile düzenlenen ‘Türkiye’nin Dükkanları’ temalı fotoğraf yarışması başlıyor. Yarışmanın konusu, 2013 yılında gerçekleşen ‘Türkiye’nin Çarşıları Fotoğraf Yarışması’ndan sonra, bu yıl da geleneksel ticaretin sürüp gittiği dükkanlarımızdan yola çıkarak belirlenmiş. Yarışmanın bu seneki konusu ‘Türkiye’nin Dükkanları’ olacakmış.

Türkiye’nin Dükkanları Fotoğraf Yarışması, bir önceki “Türkiye’nin Çarşıları” Fotoğraf Yarışması’nda olduğu gibi ülkemizdeki canlı ticaret yaşamının görsel bir seçkisini oluştururken bir yandan da geleneksel ticaretin geleneklerinden kopmadan e-ticarete evrilebileceğini, bu iki dünyanın birlikte var olabileceğini vurgulamak istiyor.

Türkiye’nin Dükkanları Fotoğraf Yarışması

turkiyenin-dukkanlari-fotograf-yarismasi

Geçen yıl da olduğu gibi İFSAK bünyesinde oluşturulacak seçici kurul, Türkiye’nin herhangi bir noktasında çekilmiş dükkan fotoğraflarını TFSF onaylı süreçler içinde değerlendiriyor olacak. Son başvuru tarihinin 30 Eylül 2014 olduğu yarışmada ilk 3’e giren ve mansiyon alan yarışmacılar para ödülü kazanacak, jürinin belirlediği 30 eser sergilenecek. Yarışma amatör ve profesyonel, isteyen tüm fotoğrafçıların katılımına açık olacak.

Ödüller :

1.lik Ödülü : 5.000 TL
2.lik Ödülü : 4.000 TL
3.lük Ödülü : 3.000 TL
Mansiyonlar (3 adet) : 1.000 TL
Sergilemeler (En fazla 30 adet) : 200 TL

Yarışmayla ilgili tüm detaylara buradan bakılabilir.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın