Yeni Nikon AF-P NIKKOR 70-300mm f/4.5-5.6E ED VR Lens Duyuruldu

Nikon, yeni AF-P NIKKOR 70–300mm f/4.5-5.6E ED VR lensini resmi olarak duyurdu.

Spor, vahşi yaşam ve seyahat fotoğrafçıları için daha iyi elde çekim telefoto kareleri yakalama imkanı veren lens tam kare DSLR gövdeler için tasarlanmış. Nikon AF-P NIKKOR 70-300mm f/4.5-5.6E ED VR telefoto zoom lens daha hızlı AF ve SPORT VR modu içerir . Daha hafif, hava koşullarına dirençli yapısı sayesinde her yere gelir.

70–300mm odak uzaklığına sahip lens Nikon’un APS-c sensör içeren DX-format DSLR gövdelerinde 35mm eşdeğeri 105-450mm odak mesafesi sağlar. Zoom aralığının tamamında sunduğu 1,2m minimum netleme mesafesi ve 0,25x maksimum reprodüksiyon oranı, yakına girmenize ve çerçeveyi doldurmanıza olanak tanır.

Yeni Nikon AF-P NIKKOR 70-300mm f/4.5-5.6E ED VR Lens 

Yeni Nikon AF-P NIKKOR 70-300mm f/4.5-5.6E ED VR Lens Duyuruldu

Nikon AF-P NIKKOR 70–300mm f/4.5-5.6E ED VR lens özellikleri

Daha fazla esneklik: Bu 70 – 300 mm telefoto zoom objektif (Nikon DX biçimli SLR ile kullanıldığında 105 – 450 mm) artık, tüm netleme aralığında 1,2 m minimum netleme mesafesine ve 0,25x maksimum reprodüksiyon oranına sahiptir.
AF-P Stepping Motor: Son derece hızlı, son derece alçak sesli otomatik netleme için. Neredeyse hiç sürücü gürültüsü olmadan video filmler kaydetmeye imkân verir.
Gelişmiş Titreşim Azaltma (VR) teknolojisi: Başka şekilde mümkün olmayan, 4,5 duraklatma kadar daha yavaş deklanşör hızlarında çekim yapmaya olanak tanır.¹
SPORT VR modu: Olağanüstü hızlı aksiyon çekimlerinde veya pan yaparken yardımcı olan daha stabil bir vizör görüntüsü sunar.
Hava koşullarına dirençli yapı: Objektif gövdesinin tüm hareketli parçaları toz ve su damlacıklarından korunmak üzere yalıtılmıştır.
Dokuz bıçaklı elektromanyetik diyafram: Yüksek hızlı arka arkaya çekimlerde bile kararlı otomatik pozlama kontrolü sağlar. Yuvarlak diyafram bıçakları doğal görünümlü bokeh efektine olanak tanır.
Üstün kontrol: A/M ve M/A netleme modu geçişleri. Netleme halkası ve zoom halkası, sıkı kavrama sağlayan tırtıklı kaplamaya sahiptir.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın