7. Uluslararası Kapadokya Fotoğraf Yarışması Sonuçları

Nevşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 7. Uluslararası Kapadokya fotoğraf yarışması sonuçlandı ve sonuç bildirim listesi açıklandı.

Fotoğraf sanatının geliştirilmesi ve bu alanda aktif şekilde çalışma yapanların desteklenerek, özgün sanat değerlerinin ortaya çıkmasına katkıda bulunmak amacıyla 7. si düzenlenen yarışmanın konusu bu yıl “manzara” olarak belirlenmişti.

Kapadokya fotoğraf yarışmasına 1010 kişi başvurmuş. Toplam olarak 3721 fotoğraf gönderilmiş. 7. Uluslararası Kapadokya Fotoğraf Yarışması kazanan fotoğraflar hakkındaki bilgileri yazının devamında bulabilirsiniz. 

7. Uluslararası Kapadokya Fotoğraf Yarışması Kazananları Belli Oldu

Sayısal (Dijital) Renkli veya Siyah-Beyaz kategoride düzenlenen yarışmanın birincisi Ukrayna’dan Yevhen Samuchenko, ikincisi Güney Kore’den Mi Gyeong Kim ve üçüncü olan fotoğrafın sahibi yine Güney Kore’den katılan Mi Gyeong Kim’in eseri seçilmiş.

7. Uluslararası Kapadokya Fotoğraf Yarışması Sonuçları

1.lik Ödülü Alan Fotoğraf

7. Uluslararası Kapadokya Fotoğraf Yarışması Sonuçları

2. lik ödülü alan fotoğraf

7. Uluslararası Kapadokya Fotoğraf Yarışması Sonuçları

3. lük ödülü alan fotoğraf

Yarışmayla ilgili detaylara ve başvuru bilgilerine TFSF sayfasından ulaşabilirsiniz.

Devam etmekte olan tüm fotoğraf etkinliklerini Türk Nikon Fotoğraf Yarışmaları sayfası üzerinden takip edebilirsiniz. Sonucu açıklanmış diğer fotoğraf yarışmaları için tıklayınız.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın