Anket : Bugün Giriş Seviyesi Bir Nikon DSLR Almak İsteseniz Hangi Kamerayı Tercih Edersiniz?

Türk Nikon haftalık anket serisinde geçen hafta size ne kadar sıklıkla fotoğraf çekiyorsunuz diye sormuştuk. Bu hafta giriş seviyesi Nikon Dslr kameraları biraz mercek altına almak istiyoruz ve bu haftaki anket sorumuzu bu doğrultuda sizlere yöneltiyoruz. “Bugün Giriş Seviyesi bir Nikon DSLR Almak İsteseniz Hangi Kamerayı Tercih Edersiniz?” şeklinde bir soruyla günümüz Nikon dünyasında DSLR’a giriş olarak tercih edebileceğiniz 4 farklı kamerayı şıklara ekliyoruz.

Bugün Giriş Seviyesi bir Nikon DSLR Almak İsteseniz Hangi Kamerayı Tercih Edersiniz?

Eğer hali hazırda bir kompakt kamera kullanıcısıysanız ya da fotoğraf çekmeye başlamak için bir Nikon DSLR kamera ile başlayacaksanız, şu anda fotoğraf dükkanlarında aşağıdaki 4 farklı giriş seviyesi Nikon kamerayı bulabiliyorsunuz. Sizlere “Bugün Giriş Seviyesi bir Nikon DSLR Almak İsteseniz Hangi Kamerayı Tercih Edersiniz?” anket sorusunu yöneltirken, belki fiyatı düştüğü için, belki yeni olduğu için, belki ISO hassasiyeti ve piksel yoğunluğu daha kuvvetli olduğu için size göre sebeplerle tercih nedeninizi ankete yansıttığınız cevaplarda ya da yorumlarda görmek istiyoruz.

Bu haftaki anket sorumuzun şıkları aşağıdaki gibi sıralanıyor.

Hafta boyunca Türk Nikon anasayfada ve sağ panelde yer alacak olan anketimiz için oylarınızı ve eklemek istedikleriniz varsa yorumlarınızı bekliyoruz.

Hala kararsız kullanıcıları ise öncesinde bir kerede görebilecekleri şekilde Nikon D3200 vs D3100 vs D5100 özellikleri karşılaştırma tablosu yazısına alabiliriz.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın