Anket : Hangisi Sizi En İyi Şekilde İfade Etmektedir?

Türk Nikon üzerinde sağ tarafta görebileceğiniz ve haftada bir kere oylarınızla katkıda bulunabileceğiniz anket serimiz devam ediyor. Türk Nikon haftalık anket serisinde bu haftaki sorumuz şu anda kullanmakta olduğunuz fotoğraf makinesi ve mevcut kameranıza bakış açınıza göre değiştirmeyi düşünüp düşünmediğinizi ifade edebileceğiniz şekilde hazırlandı. Bu haftaki anket sorusu kısaca “hangisi sizi en iyi şekilde ifade etmektedir?” Bu anketimizin şıkları ise aşağıdaki gibi sıralanıyor.

Hangisi Sizi En İyi Şekilde İfade Etmektedir

Şu anda kullanmakta olduğunuz kamera küçük bir coolpix ya da fx format bir dslr olabilir. Kullanmakta olduğunuz kameradan memnunsunuzdur ya da değiştirmeyi düşünüyor olabilirsiniz. Aşağıdaki şıkları kullanarak anketimize katkıda bulunabilirsiniz.

  1. Kompakt kamera sahibiyim SLR/DSLR geçmeyi düşünmüyorum.
  2. Kompakt kamera sahibiyim SLR/DSLR geçmeyi düşünüyorum.
  3. DSLR kamera sahibiyim ve değiştirmeyi düşünmüyorum.
  4. DSLR kamera sahibiyim ve daha iyisine geçmeyi düşünüyorum.
  5. Beni kamera ilgilendirmiyor. Yeni lensler almak istiyorum.

Anketimiz bir hafta boyunca Türk Nikon anasayfasında sağ kısımda devam edecektir. Oylarınızı ve eklemek istedikleriniz varsa yorumlarınızı bekliyoruz.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın