Anket : Kaç Tane Lensiniz Var?

Türk Nikon haftalık anket serisinde geçen hafta Nikon D7000’in üstünlüğünde geçen bir dslr kamera tercihi anketi sunmuştuk. Sizlerin katılımıyla şekillenen “Nikon D5200 vs Nikon D7000? Hangisini Almayı Tercih Edersiniz? anketi bizlere gösterdi ki Nikon D7000 bir müddet daha kendi sınıfında tercih edilecek bir kamera olacak.

Kit lens ile başlayan kamera ekipmanı sürecimiz bir çoğumuz için farklı çekim alanları ve ihtiyaçlarına göre lens çeşitliliği yaratmaktadır. Bu haftaki anket sorumuzu biraz daha genelleştirerek oluşturuyoruz ve “Kaç tane lensiniz var” diye soruyoruz.

75-milyon-nikkor-lens

Kaç Tane Lensiniz Var?

Kaç tane lensiniz var anketinin şıkları ise aşağıdaki gibi oluşuyor. Arzu ederseniz lenslerinizin hangileri olduğunu yorumlarınızda paylaşabilirsiniz.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4 ve üzeri

Hafta boyunca Türk Nikon anasayfada ve sağ panelde yer alacak olan anketimiz için oylarınızı ve eklemek istedikleriniz varsa yorumlarınızı bekliyoruz.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın