Anket : Sizce Bu Sene Nikon D400 Duyurulacak mı?

Türk Nikon haftalık anket serisinde geçen hafta sizlere en çok hangi çiçeğin fotoğrafını çekmeyi seviyorsunuz diye sormuştuk. Bu hafta ibreyi Nikon’un 2013 DSLR fotoğraf makinesi duyurularına kaydırıp geçen seneden beri duyurusu konusunda dedikoduların sıkça dolandığı Nikon D400 hakkında bir anket sorusu oluşturuyoruz.

Nikon’un bu sene DX format fotoğraf makinesi dizilişinde en çok tartışılan konu şüphesiz Nikon D400. Geçen seneden beri dedikoduları dolaşan Nikon D400 merakla beklenirken, ortaya çıkan Nikon D7100 DSLR, ilk etapta bu dizilişte Nikon D400 olmayacak mı sorularını beraberinde getirmiş olsa da, Nikon Avrupa’nın  Nikon D7100 fotoğraf makinesinin D300s modelinin yerine gelmediğini resmi olarak açıklaması üzerine Nikon D400 dedikoduları tekrar ortaya çıkmış oldu.

nikon d400

Sizce Bu Sene Nikon D400 Duyurulacak mı?

Bu haftaki anket sorusu Nikon D400 üzerine oluşuyor ve genel olarak sizlerin katılımıyla beklentiyi ölçmek istiyoruz. Anket sorumuz “Sizce bu sene Nikon D400 duyurulacak mı?” şeklinde oluşuyor.

Nikon D400’e ilişkin genel olarak internette dolaşan dedikodular ise Haziran ayında bir duyurunun beklendiği ve özelliklerin ilk etapta D4 sensör ile 16 – 20 MP arası çözünülük8fps çekim hızı, min 19/20 kare raw buffer, ölçümlemenin D800 ayarında 91K olması gibi sıralandığını söyleyebiliriz.

Anketin şıkları basit bir şekilde evet ve hayır şeklinde sıralansa bile arzu ederseniz yorumlarınızda Nikon D400 hakkındaki beklentilerinizi detaylandırabilirsiniz.

Hafta boyunca Türk Nikon anasayfada ve sağ panelde yer alacak olan anketimiz için oylarınızı ve eklemek istedikleriniz varsa yorumlarınızı bekliyoruz.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın