Çağın Göz Hastanesi 5. Fotoğraf Yarışması Sonuçları

Çağın Göz Hastanesi tarafından düzenlenen fotoğraf yarışmasının bu sene beşincisi gerçekleştirildi. “Göz Alabildiğine ‘BEYAZ’ ” konulu fotoğraf yarışmasının kazananları belli oldu.

Yarışmanın amacı bakıp göremediklerimizi, fotoğraf sanatının ve fotoğrafçıların yorumları ile toplumla paylaşmak ve görme organımızın sağlığına dikkat etmemizi, görme bozukluklarının neden olduğu olumsuzluklara dikkat çekerek bilinçlenmemizi sağlamak olan fotoğraf yarışmasının 5. senesinde katılımcı sayısı 1246 olurken toplam 4318 fotoğraf gönderildi.

Şimdi 2016 yılında 5.’si düzenlenen “Göz Alabildiğine ‘BEYAZ’ ” fotoğraf yarışmasının kazanan eserlerine bakalım.

Göz Alabildiğine ‘BEYAZ’ Konulu 5. Çağın Göz Hastanesi Fotoğraf Yarışması Kazananları Belli Oldu

Sayısal renkli kategoride düzenlenen yarışmanın birincisi Konya’dan Seyit KONYALI, ikincisi Konya’dan Gökalp BİLİCİ ve üçüncü olan fotoğrafın sahibi Van’dan yarışmaya katılan Özkan ÇÖREK oldu.

Çağın Göz Hastanesi 5. Fotoğraf Yarışması Sonuçları

1. lik Ödülü alan Fotoğraf

cagin-goz-hastanesi-5-fotograf-yarismasi-sonuclari-02

2. lik Ödülü alan Fotoğraf

cagin-goz-hastanesi-5-fotograf-yarismasi-sonuclari-03

3. lik Ödülü alan Fotoğraf

08 Şubat– 01 Ekim 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilen Göz Alabildiğine ‘BEYAZ’ temalı yarışmada, birinciye 3.000 TL, ikinciye 2000 TL ve üçüncüye 1.000 TL’lik para ödülü dağıtıldı.

Yarışma ile ilgili ödül kazanan ve sergilenen diğer fotoğrafları TFSF’nin sayfasında bulabilirsiniz.

Devam etmekte olan tüm fotoğraf etkinliklerini Türk Nikon Fotoğraf Yarışmaları sayfası üzerinden takip edebilirsiniz. Sonucu açıklanmış diğer fotoğraf yarışmaları için tıklayınız.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın