Canon RF 24-105mm f/4L IS USM Lens Özellikleri, Fiyatı

Canon RF 24-105mm f/4L IS USM lens özellikleri ve fiyatı hakkında bilgileri bu yazıda bulabilirsiniz. Canon’un tam kare aynasız gövdeler için sunduğu kit seçeneklerinden birisi olan RF 24-105mm f/4L IS USM lens, kompakt bir tasarıma sahip profesyonel kalitede çok yönlü bir zoom objektifidir.

İç mekan portrelerinden açık alanlardaki etkinliklere, 24-105 mm’lik zum aralığı, lens değiştirmeden daha fazlasını elde etmenizi sağlar. f/4 maksimum diyafram açıklığı, tüm odak uzaklıklarında tutarlıdır.  Hızlı ve sessiz Nano USM odaklama özelliğine sahip olan bu L serisi zoom, yenilikçi EOS R fotoğraf makinesi ile birlikte kullanıldığında Dual Sensing IS ile olağanüstü görüntü netliği sağlar. Hemen hemen her çekim senaryosunun kullanımı için ideal olan bu zoom lens, daha keskin görüntüler elde etmek için titreşimini minimize eden beş katmanlı bir görüntü sabitleyici içerir.

Çok yönlü ve yüksek kaliteli bir seyahat arkadaşı olan bu lensin güçlü L serisi üretim kalitesi, toza ve neme karşı korur, istediğiniz yere götürebileceğiniz kadar hafiftir. Canon RF 24-105mm f/4L IS USM Lens, blogger’lar, hobi olarak ilgilenenler ve fotoğraf tutkunları için idealdir. Lens Kontrol Halkası, fotoğraf makinesinin ayarlarını dokunsal ve sezgisel şekilde yapmanızı sağlar. Canon RF 24-105mm f/4L IS USM lens özellikleri ve fiyatı hakkında daha detaylı bilgileri yazının devamında bulabilirsiniz.

Canon RF 24-105mm f/4L IS USM Lens Özellikleri

Odak uzaklığı 24 – 105 mm
Maksimum diyafram f / 4
Minimum Diyafram f / 22
Lens Bağlantısı Canon RF Mount
Format Uyumluluğu Full Frame (Tam Kare)
Bakış açısı 84 ° – 23 ° 20 ‘
Maksimum büyütme 0.24x
Minimum Odak Mesafesi 45 cm
Optik tasarım 14 Grupta 18 Eleman
Diyafram Bıçakları 9, Yuvarlak
Odak tipi Otomatik odaklama
Görüntü sabitleme Evet
Filtre Çapı 77 mm
Boyutlar 83,5 x 107,3 ​​mm
Ağırlık 700 g

Canon RF 24-105mm f/4L IS USM Lens Fiyatı

Fotoğrafçılar ve film yapımcılarına performans, taşınabilirlik ve görüntü kalitesi arasında ideal bir denge sunan Canon RF 24-105mm f/4L USM IS lens satış fiyatı 6,500 TL şeklindedir.

Canon |

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın