Flickr Android Uygulaması Yeni Arayüzü ve Özelliklerle Güncellendi

En iyi fotoğraf saklama ve paylaşım siteleri arasında en tepede yer alan ve ciddi bir kullanıcı sayısına sahip Flickr, web üzerinde kullanıcılarına sunduğu Uploadr aracını güncelledikten sonra şimdide Android uygulamasını tamamen yenileyerek güncellemiş oldu.

Flickr Android uygulaması geçen sene Google Play Store üzerinden indirilebilir şekilde sunulduğundan bu yana tam bir sene geçti ve Flickr mobil uygulamasının yeni yaşında Version 1.5 diyerek kullanıcılarına yeni arayüzüyle taze bir güncelleme sağlamış oldu. Gelelim Flickr Android uygulamasındaki yeniliklere ve detaylara…

Flickr Android Uygulaması Yeni Arayüz Özellikleri

Flickr Android uygulamasında ilk göze çarpan yeni navigasyon menüsü oluyor. Alt kısımda yer alan basit bar önceki sürüme göre yeni hizmetler içeriyor. Solda Flickr hesabınıza bağlı olarak güncel aktiviteleri görebileceğiniz bildirimler ekranı, direkt profilinize giden profil butonu, orta kısımda öne çıkan bir kamera butonu, yeni yüklemelerin takip edilebildiği contacts (rehber) ve en güzeli ve yeni sürüme interaktif bir özellik sağlayan Flickr’ın meşhur “Explore” dünyasını cebinize taşıyan buton.

Kamera butonuna bastığınız zaman artık size kullandığınız Android cihazdaki hangi kamera uygulamasını kullanmak istediğinizi soruyor. Ayrıca bildirimler kısmında bir twitter esintisi olarak ekranı aşağıya doğru çektiğinizde yenilenen bir ekran yapılmış.

Flickr kullanıpta setlerini düzenlemek isteyenler artık profil ekranlarından bu meta dataları istedikleri gibi düzenleyebiliyorlar. Herhangi bir fotoğrafınızını üzerine gelip Android “menu” butonuna bastığınızda edit kısmını göreceksiniz. Düzenleme ekranı ise o fotoğrafa atadığınız etiketler, setler, tanım vs.. gibi bilgileri düzenleyebilmenizi sağlıyor.

Uygulamanın ekran görüntüleri Google Play Store üzerinde henüz güncellenmemiş ama biz Türk Nikon olarak sizlere üstteki ekran görüntülerini ilk izlenim olarak sunuyoruz. Eğer fotoğraflarınızı Flickr üzerinde saklıyor ve paylaşıyorsanız, Android cihazınıza Flickr uygulamasını yüklemek için Google Play Store’a uğrayabilirsiniz.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın