Flickr Exif Bilgilerini Fotoğraf Sayfasında Göstermeye Başladı
En iyi fotoğraf paylaşım ve saklama siteleri yazımızda en tepede sizlere sunduğumuz, birçok kişi tarafından oldukça sevilen ve kullanılan en popüler fotoğraf paylaşım sitelerinden Flickr, artık fotoğraf sayfasında basit EXIF bilgisini sunmaya başladı.
Flickr sessiz bir şekilde fotoğraf paylaşma hizmeti için harika bir güncelleme yaptı. Daha önce fotoğraf sayfasındayken üst kısımda “Actions” sekmesinden View Exif Data şeklinde ulaşılabilen ayrıntılı EXIF bilgisinin daha basit ve standart bir hali artık direkt olarak fotoğraf sayfasında “Additional Info” olarak sunuluyor.
Hızlı bir bakış ile sunulan exif bilgileri enstantane hızı, diyafram, ISO ve odak mesafesi olarak sıralanıyor.  Ve evet bu küçük ama gayet güzel düşünülmüş basit Exif bilgisine tıkladığınızda daha önce üst kısımdan birkaç tıklamayla ulaşılan exif bilgisinin detay sayfasına direkt gidebiliyorsunuz.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın