Hangisi Sizi En İyi Şekilde İfade Etmektedir

Türk Nikon haftalık anket serisinde geçen haftaki sorumuz şu anda kullanmakta olduğunuz fotoğraf makinesi ve mevcut kameranıza bakış açınıza göre değiştirmeyi düşünüp düşünmediğinizi ifade edebileceğiniz şekilde hazırlanmıştı. Türk Nikon üzerinde sağ tarafta görebileceğiniz ve haftada bir kere oylarınızla katkıda bulunabileceğiniz bir anketimiz yer alıyor. Türk Nikon Haftalık Anketleri serisinde geçen hafta sorduğumuz “Hangisi Sizi En İyi Şekilde İfade Etmektedir?” anketi tamamlanmış oldu.

Hangisi Sizi En İyi Şekilde İfade Etmektedir

  1. Kompakt kamera sahibiyim SLR/DSLR geçmeyi düşünmüyorum.
  2. Kompakt kamera sahibiyim SLR/DSLR geçmeyi düşünüyorum.
  3. DSLR kamera sahibiyim ve değiştirmeyi düşünmüyorum.
  4. DSLR kamera sahibiyim ve daha iyisine geçmeyi düşünüyorum.
  5. Beni kamera ilgilendirmiyor. Yeni lensler almak istiyorum.

Hafta boyunca Türk Nikon anasayfa üzerinde açık olan ankete katılım oranı ve Hangisi Sizi En İyi Şekilde İfade Etmektedir? sorusunun cevaplarına dair detayları ise hem size hem kendimize bilgi olması açısından grafik olarak sunuyoruz.

Kısaca toparlamak gerekirse anketimize oy kullanan toplam 91 kişiden 36’sı hali hazırda bir DSLR sahibi olduğunu ve daha iyisine geçmeyi düşündüğünü belirtmiş. 26 kişi kamerasını değiştirmeyi düşünmüyormuş ama lens çeşitliliğini artırmak istiyormuş. Elindeki DSLR kameradan mutlu olan 14 kişinin yanısıra yine bir diğer 14 kişi kompakt makine sahibi olup DSLR kameraa terfi etmek istediğini belirtmiş. Anketimize katılan 1 kişi ise elindeki kompakt fotoğraf makinesi ile mutlu olduğunu ifade etmiş.

Her hafta farklı bir soruyla sizlerin karşısına çıkacak Türk Nikon Haftalık Anketi’nin sizlerin katkılarıyla fotoğraf dünyasında farklı bir arşiv oluşturacağını düşünüyoruz. Oylarınız için teşekkür ediyoruz.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın