Kadın Gözüyle Hayattan Kareler ’15 Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı

Anadolu Hayat Emeklilik’in bu yıl dokuzuncusunu düzenlediği “Kadın Gözüyle Hayattan Kareler’15 Fotoğraf Yarışması“nın kazananları belli oldu.

02 Ocak 2015 tarihinde başlayan fotoğraf yarışması için 1418 kişi toplamda 4944 fotoğraf ile başvuruda bulundu. Tüm amatör ve profesyonel fotoğrafçılara açık olan Kadın Gözüyle Hayattan Kareler ’15 Fotoğraf Yarışması toplanan jürinin kararları doğrultusunda sonuçları belli oldu ve resmi olarak açıklandı.

Buna göre yarışmada birincilik ödülünü İstanbul’dan Hilal KESKİN “Yaşayan İz” isimli fotoğrafıyla alırken, ikincilik ödülünü Canan ÇİÇEK ve üçüncülük ödülünü Emel GÜLEY kazanmış oldu.

Kadın Gözüyle Hayattan Kareler ’15 Fotoğraf Yarışması Kazananları Belli Oldu

kadin-gozuyle-hayattan-kareler-15-fotograf-yarismasi-sonuclari-01

1.lik Ödülü / Hilal Keskin / Türkiye

kadin-gozuyle-hayattan-kareler-15-fotograf-yarismasi-sonuclari-02

2.lik Ödülü / Canan Cicek / Türkiye

kadin-gozuyle-hayattan-kareler-15-fotograf-yarismasi-sonuclari-03

3.lük Ödülü / EMEL GÜLEY / Türkiye

Yarışma ile ilgili diğer kazanan fotoğrafları TFSF’nin sayfasında bulabilirsiniz.

Devam etmekte olan tüm fotoğraf etkinliklerini Türk Nikon Fotoğraf Yarışmaları sayfası üzerinden takip edebilirsiniz. Sonucu açıklanmış diğer fotoğraf yarışmaları için tıklayınız.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın