Nikon D600 Türkçe Kullanım Kılavuzu

FX format dijital SLR serisinin en son ve 760 g gövde ağırlığıyla en hafif modeli olan Nikon D600 ‘ün Türkçe kullanım kılavuzu yayınlandı. D600’ün bazı özelliklerini size kısaca hatırlatacak olursak; 24.3 milyon efektif piksel sayısı ve üst düzey D-SLR modellerdeki gibi üzerinde bulunan EXPEED 3 görüntü işleme sisteminin yanı sıra pek çok gelişmiş özelliğe sahiptir. FX formatındaki çekimlerde çerçevenin %100 ‘ünü kapsayan optik vizör, geniş açılı görüntüleme ile geniş ve net 3,2 inç LCD ekran ve D800 ile D800E modellerindeki gibi suya ve toza dayanıklı yapısı bu özellikler arasındadır. Dahası, FX format olan bu fotoğraf makinesi hareketsiz görüntü çekimi ve video kayıtlarında daha fazla kolaylık sağlamak için tüm DX NIKKOR lens serisiyle uyumludur. D600 yüksek çözünürlüklü, full HD film kaydı (1920 × 1080/30p) ile 24.3 milyon etkin pikselin tam olarak kullanılmasını sağlar.

Nikon Avrupa üzerinden yayınlanan Türkçe kulanım kılavuzuna “Nikon Kullanım Kılavuzları” sabit sayfamızdan veya Nikon Avrupa’nın yayınlamış olduğu Nikon D600 Türkçe Kullanım Kılavuzu linkinden ulaşabilirsiniz.

Türk Nikon’da İlginizi Çekebileceğini Düşündüğümüz Daha Önce Yayınlanmış Nikon D600 Yazıları

http://www.nikonsupport.eu/europe/Manuals/d600/d600_tr_01.pdf

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın