Nikon Df DSLR Fotoğraf Makinesi ile Çekilmiş Fotoğraflar

Nikon’un nostaljik görünümlü FX format dijital SLR fotoğraf makinesi yeni Nikon Df hakkında yayınladığımız ilk örnek fotoğraflar ve tanıtım videoları sonrasında, daha fazla örnek fotoğrafı ilgili yazıda bulabilirsiniz.

Nikon Fransa tarafından Flickr sayfasında yayınlanan Nikon Df ile çekilmiş örnek fotoğraflar arasında farklı ISO seviyelerinde ve EXIF bilgileriyle beraber fotoğrafların orjinal boyutlarına ve detaylarına ulaşmanız mümkün.

Nikon Df,  16.2 megapiksel CMOS sensör ve EXPEED 3 işlemci yanısıra 5.5fps seri çekim hızına sahip. 39 AF noktası ile duyurulan Nikon Df, ISO 100 – 12,800 arasında doğal ISO hassasiyeti sunuyor. Enstantane, ISO hassasiyeti, pozlama telafisi gibi ayarlar için mekanik butonlar sunan Nikon Df, geçmişe dönük olarak tüm AF-S, AF-S ve AF Nikkor Lenslerin yanısıra pre-AI olarak bilinen tüm lensler ile uyumlu bir şekilde geliyor.

Nikon-Df-Sample-Images

Nikon Df DSLR Fotoğraf Makinesi ile Çekilmiş Fotoğraflar

Nikon Df ile çekilmiş fotoğraflar için AF-S Nikkor 70-200mm f/4G ED VR, AF-S Nikkor 50mm f/1.8G Special Edition, AF-S VR Micro-Nikkor 105mm f/2.8G IF-ED ve AF-S Nikkor 58mm f/1.4G lensler kullanılmış. Nikon Fransa’nın Flickr sayfasındaki Nikon Df setine ayrıca bakmak isteyebilirsiniz.

Nikon Df Nikon Df

Nikon Df Nikon Df

Nikon Df Nikon Df

Nikon Df Nikon Df

Nikon Df Nikon Df

Nikon Df Nikon Df

Nikon Df Nikon Df

Nikon Df Nikon Df

Nikon Df Fx-format DSLR fotoğraf makinesinin sadece gövde satış fiyatı $2,746.96 ve 50mm f/1.8 kit lens ile beraber satış fiyatı $2,996.95.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın