Nikon Fotoğraf Makineleri için Alternatif GPS Üniteleri : di-GPS Eco Pro-S ve Pro-F

Nikon fotoğraf makineleri için alternatif çözümler farklı firmalardan geliyor. Bunlardan bir tanesi de GPS üniteleri üzerine di-GPS firması tarafından yapılmış.

Hong Kong merkezli di-GPS şirketi GPS aksesuarları üreten bir şirket ve Nikon fotoğraf makineleri için iki yeni GPS ünitesi çözümünü duyurdu. Bunlardan bir tanesi di-GPS Eco Pro-S ve biraz daha profesyonel çözümü Pro-F olarak sunuldu.

Üst model olarak konumlanan di-GPS Eco ProFessional Pro-F profesyonel fotoğraf makinelerini hedeflerken Nikon D4, D3, D3S, D3X, D700, D800, D800E, D300, D300S, D2XS, D2X, D2HS, D200 ve Fujifilm S5 Pro gibi fotoğraf makinelerini destekliyor. Fiyatı henüz açıklanmadı.

Diğer GPS ünitesi olan di-GPS Eco Pro-S ise Nikon’un DSLR fotoğraf makinelerinden D5000 / D5100 / D5200, D3100 / D3200, D7000 / D7100, D600, ve kompakt fotoğraf makinesi olarak Coolpix P7700 için destek veriyor. Bu gps ünitesinin fiyatı ise Amazon üzerinde $130 olarak belirlenmiş.

Nikon Fotoğraf Makineleri için Alternatif GPS Üniteleri : di-GPS Eco Pro-S ve Pro-F

di-GPS-Eco-Pro-F-GPS-module-for-Nikon-cameras

di-GPS-Eco-ProSumer-Pro-S

di-GPS-Eco-Pro-F

Nikon fotoğraf makineleri için alternatif gps ünitesi modellerinin özellik detaylarını ilgili linkte bulabilirsiniz.

via : di-GPS Eco Pro-S and Pro-F GPS Modules for Nikon cameras

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın