Nikon Image Space Yayında, Nikon Kameranızla Ücretsiz 20GB Depolama Alanına Sahip Olun

Mevcut uygulaması “my Picturetown” un yeterli ilgiyi görmemesi üzerine radikal bir değişikliğe giden Nikon, daha önce sizlere aktardığımız şekilde yeni fotoğraf paylaşım ve depolama hizmeti olan olan “Nikon Image Space” i duyurmuştu. Nikon Image Space, 28 Ocak tarihi itibariyle http://nikonimagespace.com adresi üzerinden kullanıma açıldı.

Çektiğiniz fotoğrafları istediğiniz şekilde düzenleyip sosyal ağlar üzerinden herkesle paylaşabileceğiniz Nikon Image Space üzerindeki tüm eski myPicturetown hesapları dönüştürülerek yeni sisteme aktarılmış. Yeni geliştirilmiş Nikon Image Space için Android ve iOS platformlarına yönelik mobil uygulamaların da 2013 yılı içerisinde duyurulması bekleniyor.

Nikon-Image-Space

Şimdi işin güzel tarafını açıklamaya geldi sıra. Nikon Image Space’le ilgili duyuru yazısında Nikon Image Space’in, “Basic” ve “Special” olmak üzere iki üyelik modeli olacağını belirtmiştik. Buna göre Nikon kullanıcısı olmayan ve cihazlarını sisteme tanıtamayan basic üyeler 2GB depolama alanı kullanabiliyorken, kullanılan Nikon cihazın kimliğini tanımlayan tüm Nikon kullanıcılarına ise Special üyelikle birlikte 20GB depolama alanı verileceği belirtilmişti.

Eğer bir Nikon fotoğraf makinesi sahibiyseniz, öncelikle buradaki linkten Nikon Upgrade Utility programını indirip kurulumunu yapmanız gerekiyor. Ardından Nikon’un istediği Special Account’a sahip olmak için Nikon cihazınızı bilgisayarınıza bağlayarak Upgrade Utility sayesinde 20GB’lık ya da yaklaşık 10000 fotoğraf depolayabileceğiniz Nikon Image Space’in tadını çıkarabilirsiniz.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

Görüşler

4 comments on “Nikon Image Space Yayında, Nikon Kameranızla Ücretsiz 20GB Depolama Alanına Sahip Olun

  1. Avatar for Alper Orus

    Tanju Taşçılar

    İlk bakışta güzel gibi görünse de hiç de öyle değil. Benim için iki önemli konuda büyük sorun var.

    İlki, ülkeler arasında Türkiye yok. Başka bazı ülkeler de yok ama bu ülkelerdeki insanlar ne yapacaklar? Ülke yazmadan kayıt da olmuyor. Ne yapacağız yani, illa yaşamadığımız ama bu sistemi hazırlayan ‘ileri zekalıların’ kabul ettiği ülkelerden birini mi gireceğiz?

    İkincisi ise benim kullandığım işletim sistemi Linux için özel üyelik işlemlerinin yapılması imkansız, çünkü adı bile geçmiyor. Android vs. için 2013’te duyuracaklarmış… Böyle bir sistemi kullanmak için kalkıp da ‘virüs torbası’ bir işletim sistemini kullanacak değilim.

    Önceki sistemlerinde neden başarısız oldukları açıkça belli oluyor. Bana göre baştan fiyasko.

  2. Kayıt olunan ülkeler arasında Türkiye yok ne yazık ki, neyin ayrımı anlamakta gerçekten güçlü çektim. Aynı kamera satılıyor, aynı hizmet vermek gerekirken ülkelerde fark var. Nikon gibi bir firmaya yakışmıyor.

Cevap Yazın