Nikon NIKKOR Z 14-30mm f/4 S ; Geniş Açı Tam Kare Aynasız Lens

Nikon Z aynasız fotoğraf makineleri için tasarlanmış NIKKOR Z 14-30mm f/4 S lens özellikleri, fiyatı ve çekilmiş fotoğrafları bu yazıda bulabilirsiniz.

2019 CES etkinliği kapsamında, yeni full-frame S-Line objektifler serisine NIKKOR Z 14-30mm f/4 S geniş açı lens eklenmiş oldu. Kompakt bir yapıya ve düz bir ön elemana sahip bu geri çekilebilir ultra geniş açılı zoom objektif, Nikon Z-serisi aynasız fotoğraf makineleri kullanan fotoğrafçıların yaratıcılıklarını genişletiyor.

NIKKOR Z 14-30mm f/4 S, dünyanın ilk düz ön elemanlı tam kare ultra geniş açılı objektifidir. Bu tasarım özelliğinden dolayı 82mm filtrelerin kullanılmasına olanak sağlar. Bu sayede fotoğrafçılar doğa ve şehir manzarası, mimari, iç mekan fotoğraflarında veya filmlerde daha fazla kontrol ve özgürlüğe sahip olur.

Kompakt yapı, geri çekilebilir objektif mekanizması ve kapsamlı hava yalıtımı bu objektifi seyahate hazır hale getiriyor. Yeni NIKKOR Z optik formüllerinin yanı sıra, objektif ve fotoğraf makinesi arasındaki hızlı iletişim; geniş açılı fotoğraf çekimlerinde yaygın bir durum olan dağılmanın en aza indirgenmesini sağlıyor. Olağanüstü keskinlik. Sabit f/4 diyafram, film çekenlerin parlak gün ışığından gölgeli iç mekanlara kadar her ortamda konuları takip etmesini sağlıyor.

Nikon NIKKOR Z 14-30mm f/4 S ; Geniş Açı Tam Kare Aynasız Lens

Nikon NIKKOR Z 14-30mm f/4 S Özellikler

Filtre uyumlu: Hantal filtre tutucular gerekmeden 82 mm filtreler¹ takılabilen dünyanın ilk tam çerçeve ultra geniş açılı objektifidir.

NIKKOR Z: Nikon Z serisi geniş objektif yuvası için tasarlanan bu objektif, çerçevenin tamamında içeriye daha fazla ışık alabilir.

S-Line: optik tasarımda bir sonraki boyut. Yansıtma önleyici Nano Kristal Kaplama. Akıcı, sessiz çoklu netleme sistemi.

Özelleştirilebilir kontrol halkası: Manuel netleme (varsayılan), diyafram kontrolü (video kaydı sırasında iris geçişleri için harikadır) veya pozlama telafisi için kullanılabilir.

Filmler için harika: sessiz diyafram ayarı. Tıpkı netleme kaydırma gibi, zoom sırasında da netleme gürültüsü azaltılmıştır.

Kompakt ve korumalı: Geri çekilebilir objektif mekanizması, bu objektifin kullanılmadığında en az oranda yer kaplamasını sağlar. Kapsamlı hava yalıtımı tozdan ve nemden korur.

Nikon NIKKOR Z 14-30mm f/4 S Satış Fiyatı

Nikon’un NIKKOR Z 14-30mm f/4 S lensi tavsiye edilen satış fiyatı $1,299.95 ile raflarda yerini alacak. Fiyat takibinin yapılabileceği bazı dükkkanlar için bkz. B&H Photo Video/Adorama/Amazon.

Nikon NIKKOR Z 14-30mm f/4 S Lens ile Çekilmiş Fotoğraflar

Nikon NIKKOR Z 14-30mm f/4 S Lens ile Çekilmiş Fotoğraflar

Nikon NIKKOR Z 14-30mm f/4 S Lens ile Çekilmiş Fotoğraflar

Nikon NIKKOR Z 14-30mm f/4 S Lens ile Çekilmiş Fotoğraflar

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın