Nikon Coolpix P1000 125x Optik Zoom ile Duyuruldu, Özellikleri, Fiyatı

Fotoğraf çekmeyi sevenler için Coolpix serisi yeni Nikon P1000 modelini duyurdu. Tam 125x optik zoom özelliğine sahip yeni Nikon Coolpix P1000, bünyesinde barındırdığı 24-3000mm aralığında lens sayesinde en uzak görüntüleri yakınınıza getiriyor.

Nikon Coolpix serisi fotoğraf makineleri serisinin yeni modeli Nikon P1000, titreşim azaltma özelliğiyle net fotoğraflar çekmeyi vaat ediyor. Fotoğraf tutkunları için yeni Nikon P1000 özellikleri, fiyatı ve çekilmiş örnek fotoğraflarını yazıda bulabilirsiniz.

Nikon P1000, 83x zoom yeteneğine sahip P900’ün yerini alıyor ve bu özelliğini daha da geliştirerek 125x optik yakınlaştırma sunuyor. Özellikle ay fotoğrafı çekmek ve yaban hayatı belgelemek isteyen fotoğraf meraklıları için oldukça ideal. Bu arada belirtelim Nikon P1000 kompakt mega zoom fotoğraf makinesi aynı zamanda, süper telefoto objektif takılmış bir DSLR fotoğraf makinesinin dörtte birinden daha hafiftir. Bu da onu doğa yürüyüşleri veya yolculuklar için oldukça uygun bir ekipman haline getirmektedir.

Nikon P1000 özellikleri arasında 3.2 inç dönebilir dokunmatik ekran yanısıra optik titreşim engelleme özelliği sayesinde 5 durağa kadar titreşimleri engelleyebiliyor. OLED vizörü sahip fotoğraf makinesinde saniyede 30 kare 4K ve 60 kare Full HD video kayıt özelliği de yer alıyor.

Nikon Coolpix P1000 özellikleri

  • Ultra yüksek zoom. Artık sınırlar yok. 125x optik zoom (24 – 3000 mm) ve 250x Dynamic Fine Zoom (6000 mm) ile çekim yapın.² ³
  • Dudak uçuklatan çekimler. Parlak f/2,8 NIKKOR objektif, 16 MP sensör, EXPEED görüntü işlemcisi ve RAW desteği, keskin sonuçlar ortaya koymak için bir araya geliyor.
  • Süper telefoto 4K filmler. 4K/UHD 30p hareketli görüntüleri veya 60p’ye varan kare hızlarında Full HD (1080p) videoları kolayca kaydedin. Stereo sesli filmler çekin ve net HDMI çıkış avantajından faydalanın.
  • Sarsıntısız görüntüler. Çift Algılamalı Optik Titreşim Azaltma (VR), daha keskin durağan resimler ve filmler için fotoğraf makinesi sarsıntısı efektlerine karşı koyar. Titreşim Azaltma Etkin modu daha stabil bir vizör ve ekran görüntüsü sunar.
  • Açı sınırı yok. Parlak 3,2 inçlik 921 k-nokta LCD monitör, hemen her yöne eğilebilir ve döndürülebilir.
  • Akıcı zoom kontrolü. Geniş kavrama yüzeyi ve yandan zoom kontrolü tutuşu kolaylaştırır. Geri adımlı zoom düğmesi, objektifi çabucak süper telefotodan daha geniş bir açıya çekerek karenin dışına çıkmış konuları yakalamayı kolaylaştırır.
  • Mükemmel sonuçlar. RAW desteği, kullanıcıların sıkıştırılmamış görüntü dosyalarını kaydetmesine ve işleme/düzenleme programlarına aktarmasına olanak tanır.
  • Harikaları paylaşın. SnapBridge bağlantısı, kullanıcıların çekim sırasında fotoğraflarını bir akıllı cihazla senkronize etmelerine olanak tanır. SnapBridge, akıllı cihazı kullanarak uzaktan çekim yapmayı da mümkün hale getirir.

Bluetooth ve Wi-Fi özelliği ile uzaktan kontrol edilebilen fotoğraf makinesinde saniyede 7 kare seri çekim özelliği de bulunuyor. CIPA standartlarına göre pil ömrü ise 250 kare.

Nikon Coolpix P1000 ile Çekilmiş Fotoğraflar

Nikon P1000 fiyatı

Eylül ayında satışa sunulacak olan yeni Nikon Coolpix P1000 dijital fotoğraf makinesinin satış fiyatı $999 dolar olarak açıklandı. Nikon Coolpix P1000 Türkiye satış fiyatı ise henüz belli değil.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın