Nikon ViewNX 2.7.1 Duyuruldu

Nikon’un ücretsiz bir şekilde sunduğu fotoğraf düzenleme programı ViewNX 2 için yeni bir güncelleme yayınladı. Nikon’un View NX 2.7.1 versiyon numarası ile yayınladığı bu güncelleme ile Nikon’un son dönemde duyurduğu DSLR ve aynasız kameralara yazılım desteği gelmiş oluyor.

Nikon’un yeni giriş seviye dijital SLR kamerası Nikon D5200 ile beraber Nikon’un CES 2013 etkinliğinde duyurduğu iki yeni aynasız kamerası Nikon 1 J3 ve Nikon 1 S1 ViewNX 2.7.1 sürüm ile desteklenen kameralar arasına eklenmiş oldu.

Nikon ViewNX 2.7.1 güncellemesi ile gelen bir diğer düzeltme ise Nikon 1 V2 ile beyaz dengesi (white balance) su altı olarak seçilmiş şekilde kaydedilmiş videolardaki sorunlar giderilmiş.

Nikon_ViewNX_logo

Nikon ViewNX 2.7.1 hem windows hem de macintosh versiyonuyla ilgili detayları Nikon USA destek sitesinde bulabilirsiniz.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

Görüşler

2 comments on “Nikon ViewNX 2.7.1 Duyuruldu

  1. Avatar for Alper Orus

    Mehmet Güngör

    Capture NX indirmek istediğimizde link hata veriyor. Bu konuda bilgi verebilirmisiniz ? Teşekkürler

Cevap Yazın