Nikon ViewNX 2.7.2 Güncellemesini Duyurdu

Nikon’un ücretsiz bir şekilde sunduğu fotoğraf düzenleme programı ViewNX 2 için yeni bir güncelleme yayınladı. Nikon’un View NX 2.7.2 versiyon numarası ile yayınladığı bu güncelleme ile Nikon’un son dönemde duyurduğu Coolpix serisindeki yeni kompakt fotoğraf makineleri için yazılım desteği gelmiş oluyor.

Nikon’un ViewNX 2.7.2 güncellemesi ile beraber özellikle MyPictureTown olarak bilinen fotoğraf depolama ve paylaşım platformunun Ocak sonunda Nikon Image Space olarak değişmesi, yazılım genelinde de bu alanda bir değişikliğe gidilmesine sebep olmuş. ViewNX 2.7.2 içerisindeki tüm isimler artık Nikon Image Space olarak geliyor.

Nikon’un ViewNX 2.7.2 ile destek vermeye başladığı fotoğraf makineleri ise Nikon COOLPIX P520, COOLPIX S9500, COOLPIX S9400, COOLPIX S5200, COOLPIX S31, COOLPIX AW110, COOLPIX L820 ve COOLPIX L27 olarak sıralanıyor.

nikon-view-nx-2
Nikon ViewNX 2.7.2 hem windows hem de macintosh versiyonuyla ilgili detayları Nikon USA destek sitesinde bulabilirsiniz.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın