Nikon Z6 ve Z7 ile Çekilmiş Fotoğraflar

Nikon Z6 ve Z7 ile çekilmiş fotoğraflar! Nikon’un yüksek çözünürlüklü ve yüksek hızda sunduğu FX-format aynasız fotoğraf makineleri Nikon Z6 ve Z7 ile çekilmiş fotoğrafları bu yazıda bulabilirsiniz.

Nikon Z7, Nikon tarafından üretilmiş arka aydınlatmalı (BSI) tam kare görüntü algılayıcıya sahip ve AA filtre içermiyor. FX formatlı sensörün efektif piksel sayısı 45.7 megapiksel‘dir. Bkz Nikon Z7 incelemesi

Böyle yüksek çözünürlüğe sahip olmasına rağmen, Nikon Z7 normal olarak 9 kareye kadar sürekli çekim yapabiliyor. Eğer bir battery grip ve EN-EL18a / b pil kullanırsanız, saniyede 9 kareye kadar çekim yapabiliyor. Diğer taraftan 14-bit kayıpsız RAW çekim yapıyorsanız tampon bellek 14 fotoğraf saklayabiliyor. 

Nikon Z6, ‘Nikon tarafından tasarlanan’ tam kare 24.5MP BSI-CMOS sensör kullanıyor ve toplam 273 PDAF noktasına sahip (sırasıyla Z 7, 45.7MP ve 493 nokta). Z 7’nin ISO 64 modundan yoksun, ISO 100 ila 51,200 arasında uzanan bir doğal ISO aralığına sahiptir.

Nikon Z7 için D850’ye eşdeğer aynasız fotoğraf makinesi, Nikon Z6 için ise daha çok D750’ye benzediğini söyleyebiliriz. Yazının devamında Nikon Z6 ve Z7 ile çekilmiş örnek fotoğraflar hakkında bilgiler bulabilirsiniz. 

Nikon Z6 ve Z7 ile Çekilmiş Fotoğraflar – İlk İzlenimler

Nikon Z6 ve Z7 ile çekilmiş fotoğraflar Nikon’un çeşitli resmi siteleri yanısıra çeşitli incelemelerde örnek fotoğrafları sunan sitelerde yer almaya başladı.

Nikon Z6 ile Çekilmiş Örnek Fotoğraflar

Nikon Z6 ile çekilmiş örnek fotoğraflar için PhotographyBlog ve Imaging Resource inceleme adreslerine bakılabilir. 

Nikon Z7 ile Çekilmiş Örnek Fotoğraflar

Nikon Z7 ile çekilmiş örnek fotoğraflar için Dpreview ve Imaging Resource inceleme adreslerine bakılabilir. 

Exif bilgileriyle beraber daha fazla Nikon Z6 ve Z7 ile çekilmiş fotoğraflar için Resmi Nikon sitelerine bakabilirsiniz. Z6 & Z7 samples. 

via DCN

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın