Photokina 2012 için Geri Sayım Başladı

Dünyanın 1 numaralı fotoğraf etkinliği kabul edilen Photokina fuarı,  bu sene 18-23 Eylül 2012 tarihleri arasında Almanya’nın Köln şehrinde gerçekleştirilecek. Her iki yılda bir düzenlenen Photokina fuarı öncesinde Nikon, hem geçirdiği müthiş değişimin yansıması hem de yeni ürünlerini tanıtarak bu seneki Photokina fuarının kalbi olacak.

I AM LIFE temasıyla Photokina 2012’de yer alacak olan Nikon, bu sene interaktif bir stand ile beraber ilham verici sunumlar, filmler ve görsellerle Photokina içerisindeki yerini bir adım daha ileriye taşımak istiyor.

Özellikle 13 Eylül 2012 tarihinde duyurulan ve giriş seviyesi FX format kamera segmentinde oyunun dengesini değiştiren yeni Nikon D600’ün yanısıra, yeni duyurulan Coolpix’lerin amiral gemisi Nikon Coolpix P7700, dünyanın ilk Android sistemli kompakt kamerası S800C ve en küçük fotoğraf makinesi Nikon Coolpix S01 ile tam bir fotoğraf şöleninin bizi beklediğini söyleyebiliriz.

Aşağıdaki fotoğrafta NikonPhotokina facebook sayfasından bir son dakika görüntüsü ve Nikon standının Photokina için geri sayımı…

 

Nikon, Photokina etkinliği için bir Facebook sayfasını şimdiden oluşturmuş. NikonPhotokina üzerinden İngilizce ve Almanca olarak takip edilebilecek bu sayfa interaktif bir şekilde Photokina’yı bizlere aktarıyor olacak. Ve elbette Nikon’un Türkiye’deki sesi Türk Nikon olarak bizler Photokina süresince sizlere tam bir canlı yayın heyecanı yaşatıyor olacağız.

Bunun için Photokina 2012 sayfamızı mutlaka izleyiniz. Türk Nikon’u anında takip edebilmek için ise Türk Nikon Takip Sistemi yazımıza bakabilirsiniz.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın